Som vanligt

Jag prioriterar inte att sitta vid datorn när jag är hemma därför blir det väl lite dålig update. Men de senaste dagarna har jag haft fullt upp faktiskt. Jag kommer ihåg att jag skrev innan jag åkte hem från båten att det inte spelade någon roll var jag fick sova för jag skulle åka hem. Det fick jag äta upp! När jag hade förberett allt och ankomsten i Drammen var avklarad så skulle jag gå upp på bryggan för att få mina papper och sedan åka med agenten till ett hotell, trodde jag. När jag pallrade mig upp för trapporna fick jag höra att de inte hittat ett hotellrum till mig. I hela Oslo? Det tror jag inte ett skit på! Sen sa dem att det fanns två alternativ, att jag skulle få sitta på tågstationen i Oslo mellan klockan 02-07 eller sova på någon soffa i dagrummet ombord på båten. Jag tog med en filt som jag och Daniella brukar ha på bryggan och lade mig för att sova på soffan. Den var en halvmeter för kort, alldeles för smal och stenhård. Jag tror jag fick sovit en halvtimma tills jag gav upp och gjorde i ordning de sista sakerna innan hemfärd. Agenten skulle hämta mig klockan 6 men kom kvart i så frukosten fick jag köpa mig på tågstationen. Det blev en macka och en mineral well, 55 respektive 35 norska kroner. Det är ju sjukt! Tågresan tog 4 timmar och jag fick inte en blund.
Mamma kom och mötte upp mig på centralen där vi tog en fika och jag var så arg över allt det där med avmönstringen. Men jag fick lugnat ner mig senare under dagen. Efter fikan fick vi åka och köpa ett par fotbollsskor till mig, 99 spänn helt okej. Jag förberedde även med skoskavsplåster. Mamma lämnade av mig i lägenheten och jag var hemma i 30 minuter tror jag, packade väskan och sen var det dags att spela fotboll.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det, vi förlorade alla matcher men vi kämpade bra. Vi kom nog sist av alla 24 lag tror jag haha. Men de andra har ju lite mer tid på sig att träna och träffas på fritiden. Det gör vi inte från min båt när alla bor i olika delar av Sverige eller till och med Filippinerna.
På fredagen blev det tre matcher och så fick vi stöta kula. På lördagen mötte vi såklart Leos lag och förlorade med 7-1 men det var roligt ändå. Under dagen var det även lite annan friidrott. Vi fick göra stående längdhopp och höjdhopp. Precis som alla andra gånger jag har hoppat höjdhopp höll jag på att landa utanför mattan, vid sidan då såklart jag hoppar inte över hela mattan. Men jag klarade mig bra tills jag landade på pinnen, då gav jag upp. Nu har jag ett blått streck över halva ryggen.
På lördagskvällen gick jag till middagen som skulle vara på kvällen. Men jag hade ingen lust att stressa så jag missade typ hela middagen och åt själv, det blev en kycklingbit ungefär. Leo ville inte gå med så jag fick klara mig själv med hans kompisar och några gamla klassisar. Kvällen blev lite kaosartad med slagsmål och annat blaha som till exempel svartsjuka flickvänner så det var skönt när man kom hem och fick sova.
Kan väl berätta om söndag och måndag när jag ändå är igång. I söndags sov jag lite middag i väntan på att min mamma skulle komma hem till mig. Då vaknade jag av att det small riktigt högt, jag trodde att det var åska men vädret såg okej ut. Jag klurade på det ett tag men när jag och mamma gick en promenad upptäckte vi att det var kanoner som hade avfyrats. Det var folk som var utklädda i gamla kläder och massa annat roligt nere vid vattnet.
Igår var jag och Leo på Donsö och hälsade på hans föräldrar. Vi grillade och firade Leos födelsedag lite.
Nu när uppdateringen är klar kan jag meddela att jag sitter ensam i lägenheten i min nya bikinitopp och ett par shorts, ibland åker även min nya solhatt på. Jag väntar på mitt sista paket nu, en stickad tröja som dem tydligen skickar med bud så jag måste vänta. Tycker det hade varit lättare om jag fått hämta den på posten. Senare idag ska jag träffa Little J som vanligt vet man väl inte riktigt hur dagen blir så jag låter våran planering vara osagd. Nu blir det lite Vampire Diaries för att fördriva tiden.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!