Det blir aldrig som man tänkt sig

Igår var det en ganska spännande dag. Jag och Josefin som hade tänkt spela wii gjorde väl nästan allt annat förutom det. Vi lekte antikexperter och hittade både det ena spännande föremålet efter det andra, vi blev pirater på sjöfartsmuseet och mästerkockar i mitt kök. Dock slutade dagen hos farbror doktorn för min del och Josefin var snäll och följde med :)
Just nu befinner jag mig på okänd ort för att fly från bombhotet i stan. Men Leo hittade mig ändå och kom och överaskade mig på hans lunchrast och ikväll kommer han hem över natten, lördagar är bra!
Har precis ätit tacos och snart ska jag få massage, life's good!

Fredag

Nu har det gått lite för lång tid sen jag skrev sist kanske men det blir så när man är upptagen med annat. Jag och Leo har varit i Malmö, vi har fixat i lägenheten, jag har träffat några gamla klasskamrater och igår var det shoppingdag med min mor :)
Idag ska jag träffa min gamla vän Josefin, får väl se vad vi hittar på. Jag har hört att hon är revanschsugen sen vi spelade wii sist så det kanske blir en spelomgång :)

Tisdag

Börjar ångra att jag bokat upp mig på vattenjympa klockan 07.30 imorgon!

Bilder från en mysig dag i stan


Ny lampa

Idag har jag äntligen fått ihop min lampa som jag köpte i Thailand. Jag trodde att det skulle bli ganska lätt men icke! Efter många svordomar och massa meck och en omöjlig beskrivning så fick jag ihop den, bara att hälften av plattorna är kvar. Jag får försöka få ihop det nån annan dag. Nu ska jag och Leo in till stan för att kika runt och äta middag.




Soffpotatis

Nu har jag äntligen fått tillbaka den bästa platsen i soffan, Leo sitter nämligen vid datorn. Vi som hade så stora planer för dagen fick inte gjort så mycket. När vi var på väg till IKEA ändrade vi oss och åkte till Nordstan istället och kom dit precis när de höll på att stänga. Det är rätt skönt att inte veta vad det är för veckodag ibland. Vi köpte varsin glass istället och satte oss för att titta ut över älven vid Röda Sten.

Såhär god mat gjorde Leo till mig igår, det blev Flygande Jakob! Duktigt va? :)

Nu är jag trött och ska sova som vanligt men orkar inte resa mig från soffan slapp som jag är, kanske ska ligga kvar och sova här istället. Godnatt!

 

 

 

 

 

 


Skönt att vara hemma

Resan hem gick riktigt långsamt, sammanlagt 7 timmars väntetid på två olika flygplatser men det är ju värt det när man är hemma igen. Leo körde hem mig från flygplatsen till en välstädad lägenhet.
Sen jag kom hem har jag hunnit med en del. Jag har varit på kalas, fiskat hummer, fotat med min nya kamera som jag fått av min älskling, hälsat på min familj på landet och tagit det lugnt. Det har varit så skönt att bara slippa tänka på arbete.
Ikväll ska Leo laga mat till mig, spännande! Ska se om jag kan fixa några bilder senare ikväll.
.C

Imorgon är det dags!

Klockan 15.30 imorgon idag står jag på kajen i Gdansk med välkammat hår och min gröna, prickiga väska packad. Känns alltid lika bra när man får sin biljett hem. Det blir mellanlandning i Köpenhamn där jag får spendera några timmar så jag kanske får köpt mig en parfym ändå.
Det är en vakt kvar och det blir att stå vid manifoldern för att kolla lastningen. Det är lite annorlunda här för lasten kommer åkandes i tågvagnar innan den lastas ombord. Spännande med lite variation här i alla fall. Jag har annat att tänka på ändå så jag hoppas att de 4 timmarna där ute går fort.
Godnatt!

Samma gamla otur

Här har man gått i flera dagar och speciellt hela morgonen och väntat på att provianten skulle komma. För med den skulle min nya parfym komma. Vad händer då? Jo jag går ut på min lediga tid i regnet och släpar in massa mat och grejer till maskin och andra lådor med hoppet om att i nån av de lådorna ligger den. När allt är färdig och jag går in får jag höra:
-Det är en sak som fattas och det är din parfym.
Det händer absolut inget roligt här ombord och när man äntligen ser fram emot något roligt så skiter det sig. Det hade väl jag kunnat räkna ut redan innan att det bara var min parfym dom inte skulle komma.
Oturen förföljer mig!

Lördag, helt okej ändå

Nu har jag äntligen fått sova ut! Det är inte kul att bli väckt varje dag när man sover, dra på sig overallen och gå ut och jobba. Men nu har vi inte ankomst förrän ikväll så hyttelefonen har varit tyst hela dagen. Jag har fått tag i en kudde som inte innehåller dun och till och med är ganska fluffig. Så jag vaknade utan svullen hals idag. Helt okej start än så länge alltså.
Förhoppningsvis har kocken sparat tacos till mig nu till middagen eftersom att jag inte är uppe vid lunch. Så det känns som att det kommer bli en bra dag.
Nu måste jag ut och jobba!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!