Löördaaay

Trevlig dag med gott sällskap. Jag har fått gjort ganska mycket idag faktiskt tack vare min lilla vän som hjälpt mig.
När vi kände oss klara för dagen tog vi VIP-bussen hem. Man får nämligen bara åka med om man står med på listan. Vilket vi såklart gjorde, de bästa platserna var reserverade för oss.
Ikväll blev det filmkväll med min pappa och bror. Killer Elite valdes, helt okej faktiskt. Vi tittade inte klart på hela för pappa somnade så vi får se klart imorgon istället.
Nu ska jag titta lite på tv tillsammans med Casper och mitt Pettson och Findus täcke.


Spring

Tja!
Sol idag men man får inte luras för det är ganska kallt. Nu när det är premiär för uteserveringarna är det dags att plocka undan vinterkläderna. Ska plocka av pälsen på min skinnjacka med eftersom även det känns off season. Nu blir det att plocka fram vårkläderna istället. Mycket roligare tycker jag.
Idag ska jag åka in till stan och packa massa grejer och J följer med mig. Det blir nog bra skulle jag tro.


Dreamcatcher

Byebye nightmares!


Hair

Idag blev håret rakt.


Give me some inspo

Känner att jag har noll inspiration idag, kanske inte får gjort så mycket som jag hade tänkt idag. Egentligen vill jag bara gå och lägga mig igen.

Still in bed

God morgon! Idag har jag tagit lite sovmorgon men nu ligger jag här hungrig i sängen och orkar inte gå upp. Frukost på sängen hade inte varit fel. Inte heller att någon hade dukat upp världens frukost ute i köket. Good luck dream on. Lär inte hända eftersom att jag är ensam.
Fredag idag och jag ska få lite vettigt uträttat och sen i eftermiddag ska jag åka hem och grilla lite gott.

Jag drömde att jag räddade jättesköldpaddor inatt. Vilken hjälte jag är!


Trötter

Snart ännu en dag avklarad. Jag är sjukt trött men det är ju inte så konstigt. I natt hoppas jag få ligga och sova i lugn och ro utan massa skit.
Nu ska jag bara invänta horoskopet också så jag vet vad som väntar imorgon.
Guten Nacht!


Idag

Efter en något turbulent natt så kom jag ändå iväg på en intervju imorse. Väldigt kul faktiskt, fick träffat många trevliga människor.
Idag är det sol och varmt och jag tänker ta en sväng till pappas jobb och hälsa på en stund.


Förbannad!

Noll respekt, tack som f-n för det!


Stjärnhimmel

Nu ska jag ligga i sängen och spana ut över den vackra stjärnhimmeln utanför. Hoppas att mardrömmarna kan hålla sig borta inatt för sånt där orkar jag inte med nu.
God natt!


I gott sällskap

Nu ska jag avnjuta en riktigt god smoothie jag slängt ihop på apelsin, citron, passionsfrukt, mango och hallon. Perfekta sällskapet till Top Model.
Annars har en lurvig liten krabat hållit mig sällskap idag. Söta men något trötta Dolly. Hon var så stolt idag för hon hade fångat en mus.


Dagens smink


Modell

Alltid lika kul att bli sminkad tycker jag. Fick sitta som på en liten tron mitt inne på Åhléns, med den höga stolen riktad mot en korsning av gångar. Så jag fick sitta som en sminkmodell och locka kunder en stund. Men det var bara roligt, jag har blivit sminkad inför massa folk innan så det var ju inga problemos.
Nu tänker jag fortsätta med mitt lilla projekt så det blir färdigt snart.


Mardrömmar

Härligt att vakna och inte förstå varför jag har ställt klockan. Men jag kom på det efter ett tag.
Sen tycker jag att mina sjuka panikmardrömmar kan sluta. Skitjobbigt att vara jagad eller ha panikångest halva nätterna.
En sak är dock ganska roligt. Det är så tydligt i mina mardrömmar vad jag tycker är absolut det värsta som kan hända mig. Slipper jag ju ta reda på det.
Nu blir det frukost och en sväng mot stan. Solen skiner så solglasögonen på!


Kvällen

Avslutar dagen med pannkakor med keso och färska jordgubbar i soffan med Leo. Imorgon ska jag på sminkrådgivning så jag ska nog ta min spikmatta och lägga mig i sängen snart.


Monday

Mycket trevlig dag idag även om det är måndag. Började dagen med en liten intervju och sedan mötte jag upp min lilla vän J. Eftersom att det faktiskt är vår nu fick jag plockat fram min skinnjacka och för att det inte är helt varmt än invigde jag min nya pälskrage. Den satt som en smäck!
Det blev en liten shoppingrunda och en sväng till lovely EH. Så nu sitter jag här nöjd och glad med några shoppingpåsar. Tänkte nu ta och förgylla dagen med ett färskt avsnitt av Vampire Diaries.
Låter helt okej va?

Projekt

Mitt lilla projekt är så gott som färdigt. Eller första delen i projektet kanske jag ska säga. Jag känner mig väldigt duktig och fint blev det. Ska fixa en bild när allt är helt färdigt.
Nu ska jag slötitta på tv och måla naglarna innan jag går och lägger mig på min spikmatta.


Mer vår

Det artar sig!


Just nu

Jag och Casper njuter av solen.


Vårmorgon

Börjar dagen med en två timmar lång promenad. Riktigt härligt att andas in vårluft och lyssna på fåglarna. Hittade även de första vitsipporna som blev till en fin bukett till mormor. Det är min lilla vårtradition, så fort jag hittar de första vitsipporna så springer jag hem till mormor och säger till henne att blunda så får hon lukta på dom. De första vitsipporna luktar så ljuvligt att det inte går att beskriva. Förra året missade jag hela våren när jag var på jobbet så jag får ta igen det i år.
En liten vitsippa behöll jag själv men jag ska nog ge den till pappa nu vid frukosten.


Fire to ashes


today


Skitdag

Jag tänker inte skriva idag. Bara vänta på att den här skitdagen ska ta slut!


Tisdag

Idag blev det en fika i staden med friends och persisk musik till. Trevligt! Kul när vi satt och åt att ett helt bord satt och tittade på mig. Till slut kom den ena kvinnan fram och sa att de tyckte att jag hade en jättefin ring och förklarade att jag var så lik hennes dotter och de trodde att hon skulle se ut som mig när hon blev stor. Av en ren slump hade jag en bild på mig som liten på telefonen så jag fick visat den. Vi var faktiskt ganska lika.
Nu tänker jag slappa lite och kanske fortsätta projektet. Kanske.


Vitamin boost

Nu har jag varit så duktig att jag unnar mig en ansiktsmask och lite exotisk frukt.


Projekt

Projektet är igång och brorsan håller koll på mig så jag dricker vatten. Blir bra det här!


Ambivalent

Jag är trött och har ont i magen. Ska jag sova en stund eller låtsas som ingenting och börja med mitt måndagsprojekt? Kan inte riktigt bestämma mig...


Hemmafrun

Idag ringde mormor och ville dra med mig på en promenad i solen. Jobbigt bara att det blåste så mycket. Vi gick och tittade när min morbror kapade ner stora granar. Självklart var morfar med som teknisk rådgivare. Efter en timma fick jag och mormor order om att gå hem och sätta på kaffe. Morfar sa även till mig att han tyckte att jag skulle baka något. Självklart bakar jag när lilla morfar vill ha något gott till kaffet. Scones blev det och det var en riktigt mysig fika. Efter fikan fastnade jag hos mormor och vi bläddrade i gamla fotoalbum.
Nu har jag pallrat mig hem igen och får fixa middag till familjen som den lilla hemmafrun jag är.


Back in the days

Alltid kul när man hittar gamla foton på datorn.

Mango love

I wish I had a mango tree
In my backyard

Bråka inte med mig!

Vilken jäkla dag! Åkte in till stan tidigt idag med J för vi skulle hinna titta i affärer. Det visade sig att vi var lite för tidiga när affären vi skulle till inte ens hade öppnat.
Efter att vi kollat runt lite blev det en god söndagsbrunch. Som det ska vara på söndagar helt enkelt. Vi tog även en sväng till lägenheten för att hämta upp färg och lite målargrejer som jag tog med i en påse. När vi sedan närmade oss centralen och skulle gå över övergångsstället går en kille in i mig med sin träningsväska. Påsen går såklart söner och grejerna ramlar ut mitt i vägen. Som tur är stannar färgen i burken. Det värsta av allt är att killen vänder sig om och ser allt men inte ens kan be om ursäkt. Eftersom att jag och J var förberedda på det värsta (kanske för att jag har världens otur hela tiden) så löser vi problemet snabbt. Läget var under kontroll men jag blev något irriterad.
När vi går på bussen, som är sen, märker vi snabbt att busschauffören tänker göra allt för att köra ikapp tiden. När bussen håller på att flyga ur en rondell för att han kör alldeles för snabbt och slirar på gruset på vägen så får jag nog. Jag går fram och ber honom köra i normal fart och får svaret "men jag är sen" jag säger till honom att han inte behöver offra allas liv bara för att han är sen. Svaret blir inte klyftigare denna gång "du dör inte, gå och sätt på dig bältet!" Det värsta av allt är att han vid nästa hållplats går bak och kollar så att jag har bältet på mig.
Ärligt talat! En sådan person ska inte tillåtas att köra buss överhuvudtaget. Det är inte bara allas liv i bussen han äventyrar utan alla mötande bilar, mopedister och fotgängare. Om man inte har åkt den vägen som bussen körde så vet man nog inte hur farlig den är heller. Det finns ju en anledning till att det är hastighetsskyltar, vägen är helt kurvig och på vissa ställen går det knappt att få möte. Jag blir så förbannad! Hoppas han får en rejäl utskällning, man ska inte bråka med mig!
Men nu har jag lugnat mig och ska avnjuta en lugn söndagskväll. Hoppas jag i alla fall. Jag orkar inte med mer skit idag.


Lördag

Idag har jag inte märkt av att det varit lördag. Jag har kämpat och fixat med grejer hela dagen. Mitt senaste lördagsprojekt blev att spackla. Jag är duktigt på lite allt möjligt jag.
Nu har jag jobbat färdigt för idag och ska hoppa in i duschen innan det är dags för mat. Kött och potatisgratäng namnamnam! Sätter på lite romantisk pianomusik såhär när det ändå är helg.


I like it alot


Donnerstag

Idag är jag så taskig att jag inte lägger upp några bilder alls. Anledningen är att min bror förbjuder mig att använda hans dator. Annars hade min lilla vän kanske fått en födelsedagsbild idag. Men man kan faktiskt fira något varje dag så en annan vacker dag kanske det dyker upp en fin bild.
Idag har jag och lillebror varit hemma hos mormor och morfar och spelat spel. Morfar utklassade oss alla och gjorde till och med banken pank.
Nu är jag så trött att jag inte ens orkar gå upp från soffan och gå till sängen. Så ska jag upp halv sju imorgon med, kanske dags att sova nu då.


Nöjd

Vilken härlig dag det har varit idag. Jag har ingen koll på hur vårvädret nått övriga Sverige men i Göteborg flyger fjärilar överallt (i alla fall där jag har befunnit mig idag). Jag gick runt utan jacka och solen värmde helt underbart skönt. Släng på en god vän, en härlig promenad och utsikt över halva staden och det kan inte bli så mycket bättre. Vi hann även avnjuta en mycket god lunch i vårvärmen innan vi tyckte att det var nog för dagen.
Kanske är jag så snäll att jag slänger upp några härliga bilder imorgon.
Nu ska jag gå igenom ett kommande projekt innan jag ska sova. Känner mig så nöjd idag. Hoppas det är sol imorgon med, Göteborg är vackrast i solsken!
Guten Nacht!


Blaj

Kul att det alltid krånglar när man lägger upp bilder från telefonen!


Lovely day

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2161353/images/2012/pic_193888812.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2161353/images/2012/pic_193888812.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2161353/images/2012/pic_193889308.jpg" class="image">


Frukost

Smoothie I love you in the sunny morning!
Jag tänker till och med dricka den med sugrör bara för att fira lite extra.


Gott nytt år!

Då har man varit med och firat persiskt nyår. Hängde med två kompisar och tog oss en sväng förbi firandet i stan. Mycket trevligt med mat, musik och eld. Man ska tydligen hoppa över en eld för att lägga sjukdomar och annat dåligt från förra året i elden och ta med sig glöd och värme in i nästa år. Så nu ligger min gamla skit från 2011 kvar i askan och där kan den stanna. Nya friska tag för mig nu. Jag börjar redan med nya planer ganska tidigt imorgon över en lunch så nu ska jag sova.
God natt och gott nytt år!


Ändrade planer

Den här dagens planer har ändrats konstant. Jag har hunnit med att åka till landet och käkat middag med familjen. Men jag åker in till stan igen för att träffa några kompisar. Ett himla åkande fram och tillbaka men jag hade ändå behövt åka in till stan imorgon igen för en jobblunch så det är lika bra.


Sleepyhead

Nödvändigt att jag redan är vaken. Jag tänker dra täcket över huvudet och försöka somna om igen. Min kudde är ju så himla fluffig så jag tänker inte gå härifrån.


Dinner?

Kom på att man kanske ska äta också. Har inte ätit något sen frukost, inte konstigt att jag börjar få ont i huvudet.
Så kan det bli när jag är helt inne i nånting och glömmer av tiden.
Nu blir det till att fixa lite kyckling och couscous- The food so nice they named it twice. Standard när jag gör mat till mig själv.

Golf i solen

Det är så varmt att man inte ens behöver ha en jacka på sig.


Spöke

Leos fläkt som står i sovrummet har startat av sig själv minst tre gånger ikväll. Jag har stängt av den alla gånger och både jag och Leo har varit i vardagsrummet. Men alla gånger jag kikat in så har den snurrat.
Kul att gå och lägga sig nu, jag tänker inte titta under sängen!


Sunday bloody sunday

Ännu en vårdag i Göteborg. Jag längtar tills vitsipporna kommer upp. Något som jag älskar att fota är blommor i vårsolen. Ett framtida projekt!
Men idag har jag gjort mitt och jag tänker unna mig att titta på en film nu. Jag tittar aldrig på film ensam så jag får passa på nu innan Leo sticker till jobbet imorgon igen.


Aquarius

Once Aquarius decide to allow someone into their lives, they can become loyal, ready to sacrifice everything & be faithful to them for life.


Mellot

Go Loreen!


Grönt är skönt


Friday

Tacokväll och filmmys såhär på en fredag. Inte helt dumt! Brorsan har även varit och hälsat på en stund tidigare idag.
That's all, have a nice night!


Little Miss Sunshine

Jag fick min frukost serverad imorse efter att ha hotat med att ligga kvar i sängen tills det var fixat. Vet man vad man vill så får man se till att få det fixat!
Solen däremot gick inte med på att visa sig framför molnen idag. Jag får agera sol själv och sprida lite solsken omkring mig som vanligt.


Dreamer

Eftersom att jag har blivit så gammal det sistone så tänker jag gå och lägga mig tidigt. Alltså nu! Imorgon hoppas jag på solsken, glada ansikten och frukost på sängen. Nä jag skoja bara, jag kan ta frukosten serverad i köket.
Hoppas jag på för mycket nu igen?

Har hunnit bläddrat lite i min bok "1000 places to see before you die" och hoppas kunna bocka av några fler ställen inom en snar framtid. Närmare bestämt i april då min nästa inplanerade resa äger rum. Spännande va?


Vilodags

Jag är så trött i huvudet. Intervjun varade i fyra timmar och allt var på engelska efter det hann jag hem och värma lite lasagne innan jag åkte iväg på en föreläsning. Nu har jag bytt om till min kompletta Bob Marley-outfit som är såå snygg! Jag tänker bara krypa upp i soffan med massa kuddar och filtar, äta något gott (tror det blir ett grönt äpple) och titta på Gossip Girl. Jag ska ha en lugn och skön kväll för det tycker jag att jag förtjänar eftersom att jag varit så himla duktig idag.

Wish me luck

Internationella kvinnodagen idag, kanske borde fira lite. Men först ska jag pallra mig ut i detta skitväder och gå på en intervju.
Wish me luck!

Viktigare saker för mig

Så tråkig blogg jag har, jag får ursäkta för det. Det kommer bli bättre redan imorgon om jag får gissa. Jag har haft fullt upp med att koncentrera mig på lite viktigare saker.
Nu ska jag måla mina naglar, mycket viktig uppgift här i livet. Frågan är vilken färg det blir idag. Det ska jag fundera på en stund.

Today

Cecilias famous lasagne till middag, namnamnam. Snart ska jag övertala Leo att titta på Top Model med mig.


Secrets

Jag blev så förvånad att jag fick bingo igår när jag spelade med mamma och farmor att jag blev helt lamslagen och inte kunde blogga. Jag visste inte att man kunde vinna på dom däe lotterna överhuvudtaget.
Annars är jag helt inne i mina planer, inget intressant för någon annan än mig själv och de jag väljer att berätta för in person. Så jag gör inte så mycket om dagarna förutom att försöka ta tag i lite viktiga grejer.
Var och hälsade på pappa på jobbet idag en stund och har även träffat J. Det var på tiden! Nu tänker jag gå och lägga mig och imorgon kommer Leo hem igen.
God natt!

Family day

Vad har jag att säga om dagen då? Jag har gjort det vanliga. Varit hos farmor och hälsat på, gått en promenad med mamma, lagat tacopaj och lekt med lillkusinen. Nu ikväll har vi suttit hela familjen och tittat på tv och film. Pappa hade köpt räkor så vi har haft en mysig familjekväll. Jag är trött som vanligt så nu tänker jag sova och drömma om något bra.


Lördag

Casper gillar chips


Latmask och latkatt

Jag kan inte direkt påstå att jag har gjort många knop idag. Men det är ganska skönt att ha sådana dagar ibland också. Jag måste ändå se till att vara frisk nästa vecka så jag kan lika gärna vila. Min lilla lata katt har hållit mig sällskap nästan hela tiden. Nu snarkar folk i huset här så jag tänkte också kasta in handduken för idag. Men jag måste vänta på horoskopet först.


Champion

Jag är nog lite bättre på att skriva på engelska än jag trodde.


Friday

God morgon! Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag har varit vaken sen kvart i sju när pappa frågade mig vilken tid bussen gick. Inte konstigt att jag blir trött på kvällen.
Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag men det kommer jag förhoppningsvis på under dagen.


English is my thing

Hur duktig är inte jag då? Sitter och skriver CV och en massa arbetsansökningar på engelska. Känner mig riktigt nöjd med min insats och hoppas på lite glädjande nyheter inom kort. Exciting!
Därför har jag varit lite upptagen idag. Men jag hann med en sväng hos farmor i hennes nya lägenhet och även ett besök hos mormor och morfar. Jag är så tacksam att vi bor på ett så kort avstånd att man kan springa dit när man vill. Nu ska jag gå och lägga mig och ta en sovmorgon imorgon. Om inte mina söta bröder kommer på ett nytt roligt sätt att väcka mig på.
Good night sleep tight!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!