Sunday

Trevlig dag idag, skönt väder och grillning. Jag har inte så mycket mer att säga. Jag går mest och väntar på att få gå till doktorn igen så att någon kan fixa min mage. Men det är ett par dagar kvar så tills dess tänker jag bara försöka ignorera den.
Nä nu ska jag stänga datorn och hitta på nåt annat. Good bye!

Get a rose 4 me

Idag skiter jag i allt och bosätter mig i min kära OnePiece.
Älskar mitt nya matte top coat nagellack. Från och med nu blir det bara matta naglar.


It hurts!

Ont i magen hela dagen hejahejaheja! Jag blir förvånad de dagarna jag inte har ont i magen. Snart tänker jag fixa min mage själv eftersom ingen läkare kan ta tag i det. Någon frivillig som vill assistera vid en liten operation?
Nä men ärligt talat så blir jag galen.

Sluttjatat om magen, tänker inte ge den mer uppmärksamhet nu.
Ikväll blir det Vampire Diaries, namnamnam!


Idag

Tror bestämt att det blir vernissage idag. Alltid trevligt med lite konst.


Vision

Jag har en bild i mitt huvud och det ser riktigt bra ut. Inom en snar framtid är det inte bara en bild i mitt huvud utan blir även en del av min vardag. Det växer bit för bit, behövs bara lite tålamod. Ni ska få se samma bild som jag har framför mig. Snart.


Hate VS Love

Just nu hatar jag min mage så mycket att jag inte ens kan beskriva det i ord. Jag är irriterad på människor som lyckas krångla till massa skit för mig och jag är trött på alla falska, fega människor som dyker upp lite här och var. Det värsta är när det visar sig att så kallade vänner egentligen är falska skitar.

För att väga upp listan behövs lite bättre grejer. Jag älskar min familj, kanelbullar och nya kläder. Tillsammans med mina äkta, riktiga vänner som verkligen går att lita på i vått och torrt och stöttar mig och mina tokiga idéer. Även om vissa vänner bor långt bort, man inte hörs så ofta eller hörs varje dag så betyder det så mycket för mig. Tack för att ni sprider solsken i mitt liv.
Speciellt du galna grodan som alltid lyckas säga något vettigt (även om du inte alltid tycker att det är vettigt själv). Smågalet ska det vara, då blir det som bäst! <3


Right now

Cookies and milk!


King and Queen

Fullt ös idag vilket jag redan förutspådde igår. Har jobbat riktigt bra idag. Är helt slut nu men vad gör det, cash is king! Eller hur var det? I am queen kanske är bättre.


Today

Jobbat färdigt för idag och tänkte passa på att shoppa lite. Imorgon blir det full rulle igen. Har spanat in en fin top som jag måste införskaffa mig snarast! Får försöka fixa det idag helt enkelt.
Annars rullar allt på fint måste försöka få tid till att inreda mitt rum lite bara så det blir lite mysigare. Annars trivs jag bra här. Får springa nu så att jag får shoppat, väldigt viktigt.
Bye bye!


Barry

So dare to dream. Dream your wildest dreams. You can climb the highest mountain. You can drown in a teacup, if you find a big enough teacup. And if somebody tells you that you can't do something, you say, 'Yes, I can. 'Cause I'm doing it right now!'

I have a weakness for compliments

Som jag nämnt innan gillar jag när folk är lite framåt och inte rädda för att prata med främlingar. Just en sådan person gjorde min dag idag. Jag fick höra av en man att jag är så vacker att jag hade kunnat komma direkt från ett ritbord. Man tackar ja! Plus att en tjej sa att jag hade en väldigt härlig hårfärg. Vissa dagar är ganska bra även om jag inte har min lucky shoes på mig.

Sorry, I forgot

Det finns en person som jag har gett alldeles för lite uppmärksamhet under en ganska lång tid nu. Någon som jag nästan har glömt bort men som är alldeles för viktig, i alla fall om jag ska må bra. Så nu börjar jag ett nytt kapitel med start idag. Det är dags att lägga energin på rätt personer.


Ghost

Jag blev lagom rädd förut. Jag satt ensam i en soffa och lutade mig bakåt. Efter ett tag hörde jag hur det krafsade i lappen på min tröja bak i nacken. Jag flög upp ur soffan och kände efter i nacken och tittade bakom soffan. Inget där.
Efter ett tag så kände jag hur det kröp på min arm innanför tröjan. Ännu en gång flyger jag upp men denna gång slänger jag av mig tröjan och får syn på en stor skalbagge med långa spröt. Fy farao! Jag brukar inte ha problem med insekter men innanför tröjan är det inte särskilt trevligt. Jag gillar inte att döda insekter, eller nåt annat heller för den delen, så det var bara att ta den i handen och slänga ut den. Det var nog bäst så, jag trivs bättre utan insekter innanför tröjan och mitt "spöke" trivs nog bättre ute i solen. Hoppas inte att den var giftig bara. Kan tänka mig att det sett rätt roligt ut när jag flög upp ur soffan men det var nog ingen som såg mig.


.

Emancipate yourselves from mental slavery;
None but ourselves can free our minds.


I like your style

Okej jag kan inte låta bli, en snabb liten uppdatering. Jag har haft en kanondag! Har hunnit med lite shopping och bad i solen i utomhuspool. Fick även kommentaren "I like your hair, your bag, your jacket. I like your style!" riktigt roligt faktiskt. Kul att vara i ett land där folk är mer framåt än i gråa Sverige.
Nu blir det vitt vin och macarons i trevligt sällskap.


Paus

Allt har gått bra än så länge. De kommande dagarna kommer jag ha en massa att fixa med så jag kommer att ta en paus härifrån ett tag. Men titta in snart igen för jag kommer tillbaka när ni minst anar det.
Hej så länge!


På väg

Sitter på Landvetter och väntar. Älskar känslan innan man åker iväg med alla förhoppningar. Det här kommer nog bli bra.
Bye bye!


.

Det är skönt att jag ska resa ifrån allt imorgon. Mer än så har jag nog inte att säga.
Jag förtjänar så mycket bättre!
Good night!


Pannkakor

Nu fick jag mina pannkakor och med trädgårdsbär till som ett litet plus!


Frukost

Jag vill ha en god frukost idag, annars tänker jag inte gå upp. Kanske därför jag ligger kvar i sängen för jag vet att det inte finns så mycket roligt i kylen idag. Var är min hotellfrukost? Kan även nöja mig med pannkakor.


Guten Nacht

Nu var min tv-kväll slut. Känner mig lite tantig med tanke på valet av tv-program men det gör inget. Toppade bara med lite Big Brother på slutet så var det fixat.
Det blev ett lyckligt slut på serien som jag trodde skulle sluta på ett helt annat sätt. Oväntat men trevligt.
Nu är jag faktiskt väldigt trött och ska sova och hoppas på att jag är helt frisk imorgon för jag har mycket att göra. Väskor ska packas, pengar ska växlas, pass och allt annat viktigt ska plockas fram inför resan på onsdag. Ska bli så härligt att komma iväg!
Sen så tittar även J förbi en sväng för vi ska ta oss en titt på vår medverkan i American Idol. En gammal video som hamnat i mina händer ännu en gång.
Ciao!


Tv:n är min!

Har kört lite byteshandel med brorsan och känner mig ganska nöjd med en påse påskgodis, soffan och tv:n helt för mig själv.
Ikväll ska jag titta på Bonde söker fru och sen kommer sista avsnittet av 30 grader i februari. Om jag skulle skicka in ett brev till en bonde hade jag absolut valt en med kameler. Mycket häftigare och lite mer exotiskt än kor och grisar.


Snö och kartonger

När jag vaknade och såg att det snöade ute gick jag och hämtade mitt påskägg och kröp ner i sängen igen. Det tycker jag att man får göra när det är skitväder ute.
Idag fortsätter mitt packande med alla grejer. Får väl se hur mycket jag orkar idag. Jag lyckas alltid skära mig på alla kartonger också, inte jättelyckat.


Mitt i natten

Jag vill inte sova.


Favoriter


Skogen


Fritidsforskaren

Att äta eller ätas, det är frågan!


Lördag

Det blir en lördag hemma igen med min förkylning och lillkusinen som sällskap. Så istället för att gå på kalas så blir det filmkväll. Nu tittar vi på Monsters vs aliens och det är full fart på kusinen medan jag ligger halvdöd i soffan.


Påsk

En gång för längesen när livet var lite lättare.


TLC

Idag är det jag och TLC. Ska kolla massa avsnitt av Next Great Baker nu. Jag skulle egentligen gjort en påsktårta idag men eftersom att jag är sjuk så får mamma fixa det. Jag får titta på istället, tråkigt.


Feber

Jag har glömt att berätta att jag gått och blivit förkyld. Riktigt förkyld, jag har till och med feber. Jag kommer inte ens ihåg när jag hade feber sist. Det sista året har jag alltid hällt i mig Kan Jang när jag börjat känna mig krasslig och det har hjälp väldigt bra. Tyvärr har jag ingen Kan Jang nu och jag har inga planer på att ge mig ut och fixa någon heller. Jag kommer bli sängliggandes ett tag framöver skulle jag gissa på. Fy sjutton!
Så nu ligger jag här i sängen med feberfrossa och är helt snurrig i huvudet. Om mina drömmar brukar vara hemska så vill jag inte ens tänka på vad mina feberdrömmar kommer hitta på inatt. Det är väl lika bra att få det överstökat med en gång.
God natt!


Family

Nu är hela familjen samlad, inte ofta det händer. Det gör mig lite extra glad.


Trevlig helg!

God jul! Eller glad påsk menar jag. Kul att det börjar snöa när vi satt och åt påskmiddag.
Nu sitter vi nästan hela familjen, till och med Casper, och tittar på Lets Dance (mamma väljer program idag). Hur kan man sitta i en OnePiece när man är publik i ett tvprogram? Var tvungen att flika in det bara när jag såg det.
Mamma sitter och mumsar påskgodis och jag äter äpple istället. Mitt påskägg får ligga och vänta på mig ett tag till. Vi hade äggjakt igår hos mormor och morfar. Det blir man aldrig för gammal för.


Number one

Har även fått två guldmedaljer idag. 1:a i höjdhopp, både svenska listan och i nordiska mästerskapen. Helt okej!


Today

Var i stan tidigt idag med en timma till godo. Vilken tur att det inte bara var jag som ville ha lite tidsmarginal, jag nämligen J på centralen. Så vi spatserade runt en stund innan jag skulle till Alexiskliniken. Det gäller ju att ligga på topp!
Sen hälsade jag på pappa på jobbet en stund. Kul med lite sällskap hem på bussen med, både pappa och brorsan.


Insomnia

Kan någon klubba mig i huvudet, snälla? Jag kan verkligen inte sova. Jag tror jag blir galen snart och inte nog med det så ska jag upp klockan 06.00 med.


Trött

Hektisk dag, slarv med mat och vatten och massa packande har lett till att jag är väldigt trött i huvudet idag. Jag vet inte ens vilken dag det är. Nu är det ju skitsamma för det är snart en ny dag. Vilken dag det än är imorgon så förtjänar jag en sovmorgon. För nu ligger jag i sängen med magont som vanligt och blod som forsar från min näsa. Näsblod, vad är det för påhitt egentligen?
Nä nu skiter jag i det här och sover istället.
God natt!


Håret

Såhär ser mitt jordgubbsblonda hår ut idag. Ska fixa fram en bättre bild när jag fått fram min riktiga kamera. Så det får duga med en mobilbild så länge. Idag fortsätter jag med att packa ner mina grejer i lådor. Jag hade visst lite mer kläder och skor än vad jag trodde. Sånt som händer när man tycker det är kul att vara fin.


Mitt nya jag

Idag börjar jag mitt nya liv. Har fått mig en ny hårfärg och flyttat ut det mesta av mina grejer ur lägenheten. Har även gått och blivit singel. Har fått frågan flera gånger idag hur jag mår. Jag mår bra och vet att min framtid har mycket spännande att bjuda på.
Wish me luck!


God morgon


Sunday

Trevlig lugn dag som jag mest ägnat åt sånt som jag varit tvungen att fixa. Inget spektakulärt har hänt. Gjort köttbullar till middag och tänt på några smällare.
Nu ska jag ta mig en dusch och gå och lägga mig. Imorgon ska jag till frissan, alltid lika skoj. Får se vad jag hittar på denna gången.


Klumpeduns

Jag gör världens vurpa på gräsmattan så är det ingen som såg mig. Helt meningslöst ju. Jag låg kvar en stund och skrattade åt mig själv för att jag är så klumpig.
Så kan det gå!


Den stora flytten

Idag ska jag fortsätta packa ner mina grejer inför flytten. Det är det jag sysslat med den senaste tiden. 11 april lyfter planet från Landvetter. Det ska bli så häftigt att spendera ett år i USA som au pair. Helt ensam i ett så stort land, jag kommer lära mig så mycket. Det tråkigaste är att lämna familjen hemma det är därför jag passar på att umgås så mycket med alla nu. Men eftersom att jag ska bo med en familj i USA så kommer det bli som min nya familj. Åh jag längtar så mycket, det ska bli så roligt!
Nu är det inte långt kvar!


Jag blir galen

Enough is enough!
Väldigt konstigt att jag är trött när jag blir väckt halv fem på natten. Hoppas du är nöjd nu.


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!