God natt 2011

Nu tänker jag somna en sista gång för i år. Även om grannen har fest. Så god natt 2011, du kommer aldrig mer tillbaka.


Mitt 2011

Jag målade klart väggen i lägenheten
Jag spenderade många dagar här
Jag fyllde 20 år
Jag fick en fin födelsedagspresent, jag och Leo var i Strömstad på Spa och åt jättegod mat
Jag skaffade min svala
Jag och pappa tog en tur med Stena Line till Kiel och shoppade lite
Vi ordnade en överraskningsfest till mamma som fyllde år
Jag och J hade en riktig musik-sommar
Jag köpte en midsommarkrans för första gången i mitt liv
Jag firade min födelsedag med fina vänner
Jag inledde min fotbollskarriär
Jag och Leo åkte till Turkiet för att äta glass
Hela familjen åkte till badhotellet i Fredrikshamn
Jag hade ingen lust att se ut såhär varje dag så jag slutade på jobbet och bestämde mig för att ge mig ut på nya äventyr. De äventyren har bara börjat och kommer garanterat att fortsätta under 2012!

Jultomten

Jag hade varit väldigt snäll i år!

Pannkakor

Jag ligger i soffan och gottar mig lite. Det var inte alls tänkt så men det var så mjukt och skönt här så jag fastnade. Jag gjorde pannkakor till mig och Leo förut och åt med hallon till.
Nä nu kan jag inte ligga i soffan längre, jag får gå och göra mig i ordning för snart ska jag träffa J!


Restaurering

Vilken härlig kväll! Har tvättat en himla massa kläder och suttit med ansiktsmask och målat naglarna. Pysslat om mig själv lite. Man får ha sådana kvällar lite då och då.


Tintin

När alla hade vaknat och ätit frukost tog jag och bröderna spårvagnen in till stan. Där mötte vi upp mamma och pappa vid biografen för att titta på Tintin. Jag tyckte att den var bra och det gjorde även de andra. Mamma som tjatat om att hon inte gillar Tintin och inte ens ville följa med från början skrattade jättemycket. Så det var väldigt kul. Jag tycker om när vi gör saker ihop hela familjen för jag har världens bästa familj!


Sömntutor

Bröderna ligger fortfarande och sover i soffan och jag har tryckt bort larmet tre gånger. Vi är nog alla trötta idag. Nu ska jag duscha.


Tidsfördriv

Jag biter ihop käken, jag är arg. Men bara inombords. Jag har inte alls varit på humör idag. Inte haft någon energi överhuvudtaget. Det blev lite bättre när jag utklassade de andra på Monopol.
Efter det fick töntarna för sig att spela dator- och tv-spel. Det roade inte mig särskilt mycket så jag fick för mig att göra en tavla. Något som jag ångrade ganska snabbt. Målningen blev inte alls som bilden i mitt huvud. Kanske för att jag inte är så duktig på att måla och inte heller har gjort det ordentligt på flera år. Eller för att inspirationen inte riktigt finns med. Jag får se om jag får rättat till den någorlunda en dag eller om jag slänger den.

Såhär ser den ut för tillfället, inte ens en näsa har hon fått.


Idag

Jag tänker inte berätta vad som låg i hissen förut när jag skulle åka till stan. Det var så himla vidrigt så jag håller er utanför det.
Jag åkte in till stan för att jag var tvugen att hämta ut biobiljetter. Så nu har jag sju biljetter i min plånbok. Bio två dagar i rad blir det men det ska bli mysigt. Jag har inte varit på bio på jättelänge.

Nu är bröderna B i lägenheten på besök. Tror de saknade mig när jag åkte därifrån efter jul. Så nu spelar vi monopol och äter godis. Mysigt!


Upp som en sol, ner som en pannkaka

Jag somnade visst till på soffan en stund. Nu ska jag fixa lite lunch!


Morning

God morgon! Jag är uppe tidigt idag. Det kan bli så när man blir väckt. Nu har jag ätit en yoghurt och väntar på att Vampire Diaries ska börja. Jag får passa på att vila innan Leo vaknar och vi ska städa.


Sweet dreams

Ligger i sängen och bläddrar i min kära bok. Har drömt mig bort lite för länge ser jag när jag tar en titt på klockan. Jag måste sova nu så jag inte missar städdagen. Det vore ju synd, jag som älskar att städa hela dagarna!


Passion

Myser runt i mina nya tofflor, tittar på film och äter passionsfrukt. Trevlig kväll helt enkelt!


Vilar

Idag har jag och Leo haft en liten julafton eftersom att han jobbade under jul. Jag fick massa fina julklappar! Ett par tofflor, en Muminskål och Muminglas, en Pippimugg (jag är inte alls barnslig!), två par örhängen och massa bodybutter, duschgel och bodyscrub. Tack så mycket!

Nu ligger jag och vilar i soffan, jag är så trött nu för tiden. Jag längtar efter vårsolen. Men det märks i alla fall att det är ljusare längre nu på kvällarna. Det är alltid nåt :)


Klappkalas

Idag är det julafton igen!


Hej hej Asterix!

Den här kvällen består av Asterix och Obelix maraton med lillebror.


Knäppis

Casper ligger och leker med en leksaksbil den stollen!


Morgon

Jag blir alltid väckt när jag sover hemma hos mamma och pappa. Nu idag kom pappa in först och frågar om jag är trött. Ja antagligen när jag fortfarande sover. Sen kom brorsan och satte ner katten på mig. Så nu är jag vaken och funderar på vad jag ska hitta på idag. Det är morfars födelsedag så det kanske blir en promenad till honom idag igen. Vi får se lite senare helt enkelt.


Tv

Oj fastnade visst framför "Glee" en stund.


Familjemys

Började dagen med att äta risgrynsgröt i sängen och titta på det sista avsnittet av julkalendern. Sen har jag varit med min familj hela dagen. Vi gick över till mormor och morfar på eftermiddagen för att äta upp lite rester från igår. Pappa, mormor och morfar berättade om massa gamla minnen som var väldigt roligt att lyssna på. De berättade bland annat om när mamma och pappa skulle gifta sig.

Nu ska jag titta på Narina i mina nya fluffiga mysbyxor tillsammans med mina bröder.


Slut på kalaset

Då var julfirandet över ännu en gång. Vi började med en trevlig jullunch hemma tillsammans med familjen och farmor. Sen var det såklart Kalle Anka och nu på kvällen var vi hos mormor och morfar. Det är alltid så mysigt att vara där med halva släkten. Vi åt massa god mat som vanligt på jul. Det godaste var mormors köttbullar. Jag hade även gjort en liten tårta med lax och räkor som blev väldigt uppskattad. Tror det får bli en ny jultradition helt enkelt.
Efter maten kom tomten såklart för jag har som alltid varit väldigt snäll hela året. Jag fick en väldigt fin stickad tröja av min kära kusin. När klapparna var utdelade blev småbarnen alldeles tokiga och sprang runt och lekte med sina nya leksaker. Jag tror jag var med och lekte med dom lika mycket.

Nu är vi hemma igen trötta och mätta. Jag tror jag kommer somna i soffan snart så jag säger god natt!

Slänger in en bild på min kusin med när han klädde ut sig till en påse. Något lättroad! :)


Casper

Någon sprang rätt in till granen och hittade sina julklappar. Har en känsla av att han kommer ligga och vakta sina paket hela dagen. Om han inte har fullt upp med att leka med sin nya leksaksmus.
Världens sötaste katt!


God jul!


Lite blandat

Nu är det julafton! Fast egentligen räknas det inte för man måste somna först. Det är något särskilt med att vakna upp på julaftonsmorgonen. Lite förväntan i luften och så är det så mysigt med alla ljus och att hela familjen är samlad.

Nu ikväll (alltså den 23:e) var jag och fikade med J, mycket trevligt. Lite konstigt att se stan så tom som den var.

Måste slänga in att jag är så stolt över min pappa också! Han är verkligen bäst!

Godnatt!


Färdig shoppat

Nu har vi köpt allt som vi hade tänkt, tror jag i alla fall. Jag har även köpt en massa saker som jag inte hade tänkt köpa men sånt händer. När vi kommer hem har pappa fixat lax och hasselbackspotatis till middag.

Såhär trötta är vi nu!


I bilen

Nu är vi på väg, lite senare än tänkt eftersom ingen av oss orkade gå upp. Bröderna sitter i bilen och sover och jag ska nog också försöka blunda en stund.


Nattis!

Nu ska jag försöka sova lite. Nya äventyr väntar imorgon och jag måste gå upp tidigt. Jag ska snaaart släcka lampan. Ska bara invänta mitt horoskop först.
Men jag säger god natt nu i alla fall. Sov gott!


Pepparkakshus

Nu är jag klar med mitt lilla hus!


Hos mor och far

Idag har jag ägnat dagen åt några ärenden. Jag har varit med mamma och handlat några julklappar och lite julmat. Kan fortfarande inte fatta att det snart är julafton. Imorgon ska de sista julklapparna köpas för det är inte jag klar med än. Sista-minuten-Cissi är i farten igen. Jag orkade inte åka in till stan och trängas idag. Nu ska jag försöka få ihop ett pepparkakshus hade jag tänkt.

Såhär ser mamma och pappas gran ut i år.


Water for elephants

Det var fint på brorsans julavslutning. Julsång, musik, tal och berättelser. Några julsånger fick alla sjunga med i men jag sjöng för mig själv längst bak. Lika bra att ingen hör mig sjunga tror jag.

Nu är jag tillbaka på landet igen och ikväll har jag busat med min katt och tittat på film med mamma. Vi tittade på "Water for elephants", en fin film av flera olika andledningar. Vi drack även lite glögg och smakade på pepparkakorna vi bakade igår. Härlig julmysig kväll helt enkelt. Nu ska jag sova, god natt!


Julstress

Idag har det bara varit en massa åkande fram och tillbaka. Tidigare idag åkte jag in till stan för att fixa lite grejer. Sen åkte jag hem och åt lunch/middag bestående av julskinka och lussekatt. När jag var på väg mot spårvagnen eller rättare sagt när jag kom till hållplatsen för att åka igen kom jag på att jag glömt min påse med kläder och julklappar innanför dörren. Bara att vända på klacken, precis som att det inte var stressigt redan.
Spårvagnen som jag åkte fick stanna innan Brunnsparken för det var kö och när jag väl kommer av spårvagnen för att skynda mot tåget så går alla människor i vägen. Och dom går fruktansvärt långsamt när dom är i vägen också! Jag trodde jag skulle bli galen. Jag som hade velat köpa en chailatte på vägen också. Men jag hann med tåget i alla fall och det var väl det viktigaste för jag ska på min lillebrors skolavslutning nu. Lite mysigt med julsånger och sånt.


Julbak

Nu har vi bakat färdigt för i år. Det var lite tomt när morfar, ena kusinen och min morbror inte kunde vara med. Men det gick bra ändå. Jag bakade pepparkakor och hjälpte till med att göra snickers, tomteluvan på såklart! Eftersom min kusin inte var här fick jag och brorsan lägga upp knäckformar. Det är väldigt viktigt att alla sköter sina uppgifter varje år nämligen.
Oj klockan är redan mycket, jag går nog och lägger mig om en stund. Men först ska jag sno lite kvällsmat av mina konstant hungriga bröder.

Förbereda

Just nu laddar jag upp inför det årliga julbaket med släkten. Eftersom mamma inte är hemma så får jag och bröderna förbereda allt. Lite kul att dom hjälper till utan att gnälla. Det kommer bli fullt hus ikväll och det ska bli riktigt kul. Jul är den enda högtid där vi i min familj har traditioner och träffas hela släkten så det är kul att vi håller fast vid det.

Nu ska vi äta köttbullar och pappas potatismos, gott!


Snö

På landet finns det snö.


Juleljus

Trevlig dag idag. Förutom att jag sov bort halva dagen och vaknade 13.30. hur lyckas man med det? Antar att jag behövde ta igen lite sömn från helgen.
Efter att julgranen inhandlades så blev det en liten tur till Liseberg med Leo och mina bröder. Det är så mysigt att vara där med alla ljus och det luktar alltid så gott från alla brända mandlar. Vi körde femkamp och jag vann såklart överlägset! Sen spelade vi även på hjulen och vann lite godis och chips. Inga stjärnvinster men det gör faktiskt inget. Jag hade inte velat trycka i mig så mycket godis ändå.
Nu på kvällen har jag och Leo klätt granen. Den blev jättefin bara att det är fel på julgransfoten så hela granen lutar. Vi kan säga att den är inspirerad av lutande tornet i Pisa.


Gran

Nu har vi köpt en julgran!


Utkast: Dec. 18, 2011


Julbestyr

Julskinkan är fixad, lussebullarna är bakade och jag ligger och halvsover i soffan. Jag och Leo var iväg och handlade lite mat förut och då fick vi den briljanta idéen att vi skulle göra ett litet julbord till bara oss. Som vanligt firar vi inte jul ihop så nåt fick vi hitta på. Det blev väldigt gott. Nu ska vi dricka glögg och smaka på lussebullarna.


4:e advent

Stämmer det att det redan är fjärde advent idag? Tiden går sjukt snabbt och jag ligger ordentligt efter i min planering. Det måste jag ta igen i veckan.
Jag ligger fortfarande i sängen och väntar på att Leo ska komma hem. Han har gått ut för att köpa lite god frukost. Ska bli mysigt. Resten av dagen ska julfixas. Hoppas vi får någon ordning på allt som ska göras.


Busy day

Ojoj mycket att göra idag. Jag har julpysslat lite på landet, städat, bakat kaka och ätit en jättegod middag. Min mamma gör den godaste kycklingwoken.
Men nu är jag i stan igen med J och vi är i full gång med att förbereda oss inför en stundande julfest. Jag spöade precis henne på Tekken, 8-0 i matcher. Sorry min vän men jag är lite bättre!


Traditioner

Sorry alla läsare jag tog lite ledigt igår. Kände att jag behövde lägga lite tid på annat helt enkelt. Det är ändå inte så kul att läsa om vad jag gör när jag är krasslig. Tycker inte jag i alla fall eftersom att jag gör så lite som möjligt då. Men nu mår jag lite bättre igen.

Igår kom mamma och hämtade mig för att åka och julhandla. Vi tittade runt lite i affärer och sen hade vi en riktigt mysig fika. Efter det så mötte vi upp mina bröder i stan och gick och tittade på julskyltningen utanför NK. Det är en tradition som vi har haft sen vi var små. Då åkte vi alltid in till stan innan jul, tittade på julskyltningen och åt jättestora köttbullar. Det gjorde vi även igår. Även om köttbullarna verkade mycket större när man var liten så är det fortfarande lika mysigt. Traditioner är till för att hållas.
På kvällen blev det som vanligt fredagsmys i soffan. Med lite goda ostar och kex och Svenska hjältar galan. Härligt att det finns några snälla människor på den här jorden som gör allt för att hjälpa andra.

Nu är det dags att släcka adventsstjärnan i fönstret och sova lite. Vem vet vad morgondagen har att erbjuda!


?

Hur kan man tävla i bordsfotboll och sända det på tv?


Soffpotatis

Idag har jag bara legat i soffan och tittat på film. Jag är fortfarande sjuk och orkar inte göra så mycket mer. Kanske att jag tar mig energi att göra några julkort senare. De måste tydligen postas senast imorgon om dom ska komma fram innan jul. Det kan även bli så att jag struntar helt i julkort i år. Jag håller mig aldrig till planen!


Ätbart

Haha det går att få tag i ätbara bilder från Vampire Diaries! En dag kanske jag bjuder dig på en Damon-muffin J! Eller nä du får Stefan för Damon ska jag ha för mig själv! Haha

Blää

Vilken skitdag! Lyckades dra sönder mitt skärp innan jag skulle gå hemifrån, lyckat! Hade en trevlig stund med halva familjen i alla fall. Men jag är inte frisk. Gick med halvöppna ögon i affärerna och kände hur huvudet blev tyngre och tyngre. Jag fick köpt en julklapp innan jag fick åka hem igen. Tror jag klarade att vara hemifrån en timma. Nu ligger jag i sängen igen och det kliar i halsen. Tycker lite synd om mig själv av flera anledningar, jag behöver inte direkt höra mer skit eller få mer negativ energi idag. It's enough! Jag mår redan dåligt som det är. God natt!


Julshopping

Nu har inte jag tid att vara sjuk längre så jag låtsas att jag är frisk. Det gör jag ibland när jag håller på att bli sjuk i förhoppning om att det ska försvinna. Ibland funkar det. Idag ska jag följa med min bror och pappa för att julhandla lite. Kanske dags att börja köpa julklappar nu, har inte köpt en enda hittills. Men jag har redan bestämt vad jag ska köpa så det är lugnt. Frukost och julkalendern står på schemat först.

Mat

Nu är det tacos på gång. DING!


Lucia

Trevligt väder idag, grått och regn. Får verkligen julkänsla. Nej jag känner ingen julstämning alls och det är lucia idag. Helt sjukt snart är det julafton. Sen nytt år! Går ju alldeles för fort.
Idag blir ännu en filmdag i soffan. Men jag får sällskap i alla fall för Leo har kommit hem.


No more chocolate for me!

Ännu en dag har gått till ända och jag ska snart gå och lägga mig. Kanske var det sista gången som jag åt choklad idag? Jag hoppas faktiskt det. Det ger mig inget annat än magont och jag är så korkad som äter det. Så nu bestämmer jag att jag slutar äta choklad och annan skit som jag får ont i magen av! Förutom gröt och ris á la malta på julafton. Heja mig!

"Jane Eyre" var väl sådär. Lite seg och svår att förstå om man inte har läst boken. Sen hade dom kortat ner historian väldigt mycket också så det är bättre att läsa boken. Men det var fina landskap och väldigt fint ljus i filmen. Det gillar jag. Sen har jag även tittat på "Something borrowed". Inget annat än tidsfördriv. Jag får hålla mig till J's filmtips och "Into the wild" istället. Love that movie! Nu är den dock utlånad till min kusin så jag får nöja mig med boken tills vidare.
Good night!

Film

Kylskåpet är påfyllt och jag klarade mig hela vägen till affären och tillbaka även om det regnade. Jag har fyllt på fruktkorgen med C-vitamin så jag ska nog bli frisk.
Jag orkade till och med röra ihop en guacamole som jag hade till middagen.
Nu ska jag bara ligga i soffan hela kvällen och titta på film och tv. Först ut blir Jane Eyre.


Sjukling

Pappa ville inte komma och hälsa på mig idag för jag är sjuk. Nu tänker jag tycka ännu mer synd om mig själv. Nä egentligen har jag det helt okej. Halsen gör inte lika ont som igår men jag är snuvig och tung i huvudet nu också. Det blir definitivt mer Kan Jang idag. Det är skönt att inte känna sig tvungen att göra massa saker. Är man sjuk så är det helt okej att bara ligga hemma och titta på film. Det tänker jag göra idag. Kanske dags att titta på Jane Eyre nu, efter att ha läst hela boken på över 520 sidor i gymnasiet så ska det bli kul att se filmen. Inget bestämt än. Jag måste klara mig en tur till affären och tillbaka först. Kylskåpet har en tendens att vara tomt här.

God natt!

Att somna på soffan kan vara skönt men att vakna upp där sen är inte lika kul. Nu har jag kurerat mig med Kan Jang, Alvedon och nässpray. Så god natt! Jag hoppas att jag mår bättre imorgon för då kommer pappa och hälsar på.


Söndagkväll

Jag har flyttat mig från sängen till soffan nu faktiskt. Känner mig inte helt hundra, jag har fått jätteont i halsen. Fy jag gillar inte att vara sjuk! Så idag har jag bara myst runt här hemma i min ensamhet. Gjort ugnspannkaka och tittat på trevliga program på tv:n.

Det har varit en väldigt trevlig helg och jag har hunnit träffa många personer som jag tycker om. Det är det som gör det värt att ha slutat på jobbet.


Trött

Jag tänker ligga kvar i sängen hela dagen!


Mot stan

Just nu sitter jag på den lilla bussen från landet. Det finns 14 platser och då är detta den stora helgbussen. Jag ska in till stan och titta lite i affärer och fika är det tänkt. Ska möta upp min lilla vän vid Brunnsparken så det blir nog trevligt :)


Mygga

Brorsan ligger och snarkar i rummet bredvid och en mygga attackerar mitt ansikte gång på gång. Välkommen till landet!


Hemma

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och har vårt traditionella helgmys. Vi har ätit porterstek med hasselbackspotatis till middag. Nu är vi samlade i soffan och har tittat på Idol. Riktigt mysigt med familjen <3


Storm

Två mongon ute och går i blåsten


Morgon

Varför är jag alltid så trött? Kanske beror lite på att det är så grått och tråkigt ute. Nu har jag ätit en macka och tittat på julkalendern. Lite trevligt såhär på morgonen. Nu ska jag göra mig i ordning för snart kommer J hit. Då gäller det att vara beredd på allt för våra dagar har ju en tendens att bli lite knasiga.

Thunderbolt and lightning

Suttit i soffan och tittat på himlen när den blinkat och lyst upp i både blått och lila. Ganska häftigt med åska ändå. Nu tänker jag gå och lägga mig under det stora täcket och gömma mig. Jag hoppas att det slutar regna tills jag vaknat så J kan komma hit.
Good night everyone!

Regn och rusk

Har precis tagit på mig en ansiktsmask. Förhoppningsvis blir jag lite snyggare efter det. Jag saknar SPA-kvällarna vi hade på jobbet ibland, jag och D. Men snart kommer vi träffas igen, det vet jag.
Nu tänker jag återgå till soffan och bara ta det lugnt. Vilket ruskväder det är ute nu då. Regnar och blåser en massa, skönt att bara ligga inne och höra det smattra på rutorna.

Burn the list

Mätt och belåten ännu en gång sitter jag här. Vad har jag hittat på idag då? Jo jag har gjort som mitt horoskop sa och bränt min lista på saker som jag själv måste göra för att vara lycklig. Jag är lycklig ändå utan alla måsten och folks åsikter. Så idag har jag gjort precis vad jag kände för. Jag har promenerat, tänt ljus på kyrkogården och städat lite. En bra dag precis som jag ville ha det!

Sovmorgon

Jag började med att ta en ordentlig sovmorgon idag. Det var nog behövligt, fast jag är fortfarande trött. Har väl sovit för länge nu då. Nu ska jag göra mig i ordning!

Candy

Ny dag nya möjligheter! Denna dagen, 8 december, kommer att bli en riktigt bra dag! För det har jag bestämt nu och jag förtjänar en riktigt bra dag. Så egentligen borde jag sova så att den kan börja så fort som möjligt men jag ska bara...
Tacopajen blev riktigt god. Bara för att jag är grym på att göra paj! Eller jag är grym på att göra annan god mat också, så länge jag har lust. Lasagne är en specialare till exempel. Jag har hört att man kan äta den konstiga kombinationen lasagne och bearnaisesås, spännande!
Efter pajen och "Bonde söker fru" på tv så tittade jag på en film som jag fått låna av J. Tacktack! Det blev "Candy". Bra film, jag gillar Heath Ledger. Så sorgligt att han dog.
Nu tänker jag sova för jag känner att det börjar spåra ur lite.
Ciao!

Hungrig

Jag älskar när man målar på nytt nagellack och man tror att det torkat men det inte har det! Det blir bara till att ta bort och måla på nytt. Men det får jag göra senare för nu ska jag göra en tacopaj. Det är ju ändå lilllördag!

Onsdag

Idag händer inte så mycket, precis som vanligt ungefär. Jag håller på att städa lite och så. Har pratat en del med J och kommit fram till att jag får ta tag i mig själv nu. Dags att rycka mig i kragen.

Min lilla vän

Spöktimma! Dags för mig och Toshio att hitta på något kul!

Pyssel

Ojdå som vanligt blir inget som jag har tänkt. Glitter överallt och julkortspyssel blev det idag. Nu ska jag göra mig lite kycklingwok till middag. Ändrade planer där med.

Ghost

Nu är jag ännu en gång ensam hemma, om man inte räknar med spöket såklart! Ska väl inte hitta på så mycket idag. Fixa lite och kanske kolla på en av filmerna som jag fått låna av J. Även om jag inte gillar att titta på film själv så är det nog sådana filmer som man behöver se ensam om jag känner J rätt. Kul att jag fått för mig att vi skulle träffas idag, mina drömmar är ju för konstiga ibland haha! Tänkte sätta mig ner och måla lite också kanske, har en ny bild i huvudet. Dags för en ny färg på naglarna också. Får klura lite till på vilken färg det blir.

Tankspridd?

Bara jag som lyckas! Jag glömde mossan hemma hos mamma och pappa så våran adventsljusstake ser fortfarande lika tråkig ut. Aja jag ska väl ändå tillbaka i veckan. Mormor och jag har pratat om att baka igen, det blev ju så gott sist. Nu på kvällen gick vi faktiskt över till mormor och morfar och tittade på "Pengarna på bordet", gissade svaren på frågorna och fikade. Alltid lika mysigt att vara där. Nu är jag tillbaka i staden och jag och Leo ska titta på film innan han åker till jobbet imorgon igen.

Skogen

Hejhej! Jag är fortfarande kvar på landet och tar det lugnt. Skönt att bara koppla av och inte behöva tänka på massa saker. Nu har jag precis varit i skogen en sväng. Jag älskar skogen! Färgerna, ljuden, lukten, känslan av den mjuka mossan under fötterna, ja allt! Det får en verkligen att ladda om batterierna så nu är jag pigg och glad, redo för veckans alla äventyr. Fick även plockat med mig lite mossa till adventsljusstaken. Jag vägrar köpa mossa i affären. Mossa ska lukta riktig skog!


Latmask


Breakfast

Då var det dags att äta frukost igen. Jag gillar att ha hela dagen framför mig för då känns det som att man kan göra vad man vill. Fast idag har jag redan bestämt att jag ska ta mig en tur till landet. Det är lite trpkigt att vara ensam hemma.

Lördag

Oj vilken udda dag det blev igår egentligen. Jag och J tog en runda på stan för att kika lite på folk. Och vad mycket ollika människor det var ute. Alltid lika skoj tycker jag.
Idag har jag varit riktigt trött men har vaknat till nu på kvällskvisten. Nu ska jag gå och ta ut potatisgratängen ur ugnen. Sen ska den käkas tillsammans med fläskfilé och julmust. Mums!

Soliga fredag

Härligt med lite sol ute idag, det har man inte sett på ett tag. Jag ska gå ut en sväng och ladda batterierna med solenergi hade jag tänkt. Kan behövas till ikväll när jag ska vinna varenda låt på Singstar!

Tiden

1:a december idag, snart 2:e december. Tiden går för fort och jag hinner inte med. Jag vet inte ens vad jag ska hinna med. Jag klarar inte av att vara ensam utan att min hjärna spelar mig ett spratt och börjar snurra i världens fart. Men imorgon kommer J hit och vi ska ha en riktigt rolig kväll, för det har jag redan bestämt. Har jag bestämt mig för nåt så är det så helt enkelt. Och J! Jag har en ny plan, du ska få se ett häftigt ställe imorgon. I hope you like it! Vi ska resa lite i tiden så som bara vi kan! Antar att ingen fattar, men jag avslöjar aldrig mina planer helt för man vet inte hur det blir. Antagligen blir det inte som jag tänkt men förhoppningsvis ännu bättre. Update tomorrow helt enkelt! Nu tänker jag sova innan det blir spöktimma.
Min klocka har äntligen anlänt!

Vampire diaries

Börjar dagen som vanligt med ett avsnitt av Vampire Diaries.


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!