Evening

Jag är fortfarande mätt efter smörgåstårtan som jag ätit idag. Trevligt, man behöver ha lite lyx såhär i vintermörkret. Kvällen har spenderats i soffan framför tvn och nu blir det senaste avsnittet av Gossip Girl. Såg imorse att det hade kommit ett nytt avsnitt men jag ville spara det en stund. Nu kan jag inte vänta längre, så bra är mitt tålamod.

Tårta, på en onsdag


Guardian Angel

Igår blev en lite konstig dag. Efter jag och J hade ätit en jättegod pastasallad till lunch så åkte jag hem. Men efter hennes skola möttes vi upp igen och fördrev hela kvällen inne i stan. Tack för att du är bäst! Och tack för min lilla ängel!


Lunch

Nu sitter jag på spårvagnen på väg in till stan. Jag är lite sen för jag har inte fått hem min nya klocka än. Då går det inte att hålla tiden. Jag hoppas verkligen att jag får den idag.
Snart ska jag möta upp J för vi ska äta lunch idag. Trevligt trevligt!


Tarzan

Lite tidsfördriv såhär en måndagskväll.

Tack för en trevlig helg


Håret

Före
Efter
Såhär blev håret

Ny vecka

Ny och fräsch vecka idag. Jag känner mig också ny och fräsch efter ett långt bad och ny färg på ögonfransarna och brynen. Idag ska jag inte hitta på så mycket. Funderar på att gå en liten promenix senare. För tillfället sitter jag och väntar på posten för jag vill ha mitt paket nu!

Slut på helgen

Åh vad jag är trött nu. Jag har haft fullt upp i helgen med slutplaneringen av mitt lilla överraska Julius-projekt. Det blev en riktigt trevlig och lyckad kväll igår tycker jag. Nu tänker jag gå och lägga mig i soffan och titta på Gossip Girl.

Hos Mormor


Bakdag

Fy jag är trött idag igen, märks verkligen att det är vintertid nu. Egentligen hade jag velat ligga kvar under täcket och sova lite till men jag är hungrig. Plus att jag inte har tid till det. För idag ska jag baka lussebullar med lilla mormor.


Nighty

Det var ju trevligt att det gick att ladda upp en bild från mobilen till slut. Funkar ju inte riktigt som det ska det där.
Nu ska jag sova för imorgon har jag stora projekt på gång.
God natt!


Plugg


Skolan

Håret blev bra, inte så jättestor skillnad men lite. Jag får lägga upp bild på håret imorgon när jag har tillgång till min riktiga kamera.

Direkt efter jag kom hem från frissan kom pappa och min bror och hämtade mig. Jag ville nämligen följa med när de skulle på öppet hus på min gamla skola. Kändes lite konstigt att vara inne i de gamla klassrummen igen men det var roligt att träffa lärarna. Saknar skoltiden litegrann faktiskt.

Nu sitter jag ute på landet och försöker hjälpa min bror med tyskaläxan. Det är något som jag inte saknar. Himla grammatik!


Dags för klippning

Nu står jag utanför frisören och ska snart gå in. Jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag vill göra med håret. Vi får se vad det blir helt enkelt. Kika in senare idag så får ni se hur det blev. Om jag inte måste ha mössa på mig förstås...


Uppe med tuppen

God morgon allihop! Hoppas att alla är lika pigga som jag är. Jag älskar att gå upp tidigt på morgonen!
Eller vänta lite nu, nåt är fel. Vem är vaken klockan 7 på morgonen om man inte ska gå nånstans?
Tack min kära bror för att du ringer och väcker mig såhär tidigt bara för att jag inte ska glömma att ge dig dina hörlurar ikväll. Underbart! Nu har jag hela dagen framför mig!


To my friend

För längesedan lovade jag dig en tavla. En vacker dag ska du få en tavla men du får nöja dig med en teckning under tiden.

Dagen

Har haft en trevlig dag. Blev en fika med Jesper och lite förberedning för ett kommande projekt. Nu har jag roat mig lite med mina pennor lite.

24-timmars


Håller tiden

Nu är jag på väg för att möta Jesper. Jag är faktiskt i tid även om jag i sista sekund fick för mig att byta kläder. Jag är lika velig som vanligt men nu för tiden har jag ändå koll på klockan.
Grått och tråkigt väder men jag gillar det lite ändå.


Smoothie


Trött

Jag hatar att vakna och fortfarande vara trött. Idag är en sån dag. Jag ligger fortfarande kvar i sängen och funderar på vad jag vill ha till frukost. När jag har bestämt mig får jag pallra mig upp för idag ska jag träffa min vän Jesper. Så här kan jag inte ligga och gömma mig under täcket hela dagen.


God natt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Blir så galet trött på kvällarna men det är väl bra det. Kanske att jag orkar hålla ögonen öppna en liten stund för att läsa i min bok.
Mina naglarna är målade nu, pärlemor med guld över. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men det är snart dags att byta igen så det får vara så sålänge. Jag får panik om jag har gammalt, avskavt nagellack på fingrarna. Nymålat och fint ska det va!

Cecilia

Idag är det min dag för jag har namnsdag. Jag har aldrig firat namnsdagar, tycker inte att det är något speciellt. Lite roligt att någon kommer ihåg det bara. Mormor ringde imorse och grattade mig, mamma sjöng en fin liten sång och det mest otippade var ett grattis-sms från en gammal klasskamrat. Tack så mycket!

Lite tråkig betydelse bara, hade ju kunnat vara något lite roligare.
Cecilia, kvinnonamn av latinskt ursprung (Caecilia). Ursprungligen bars det av kvinnliga medlemmar av den romerska släkten Caecilius. Namnet betyder "blind", "den blinda" för att den släkten inte ville se det onda i världen.



Lasagne

Jag tar min hemmafru-roll seriöst. Igår bakade jag massa bullar och idag har jag gjort lasagne. Synd att jag får äta ensam bara.

Welcome back to life...

Säger vi till min lilla blogg som varit död alldeles för länge och även till mig. Som nu startar om en del av mitt liv. Jag har sagt upp mig från mitt matrosjobb och ska söka jobb på land istället. Jag är trött på att ha behövt vara avskärmad när jag varit på jobbet. Man tappar kontakten med omvärlden och jag höll på att bli knäpp. Från och med nu ska jag ta tag i mitt liv och göra sånt som jag verkligen tycker om.
Imorgon har jag varit hemma i en veckas tid. Än så länge känns det bra. Idag är första dagen som jag är ensam och jag har inte gjort många knop (sjölivet har satt sina spår), jag har läst lite i min nyinköpta bok, tittat på ett avsnitt av Gossip Girl, pratat med min vän i telefon och fixat med bloggen. Har inga planer på att göra några större uppdrag idag. Ska bara fortsätta att njuta av att jag äntligen kan ta det lugnt, göra vad jag vill och äta vad jag vill. Kan bli en lasagne till middag idag kanske. Vi får se.

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!