Hard work work

Efter en natt med mardrömmar ringde klockan 04.00 imorse. Det var ett tidigt pass på jobbet.
När jag hade jobbat mitt pass plockade min snälla far upp mig och vi fick uträttat några ärenden. Väl hemma åkte jag på att göra maten. Nädå det gjorde jag helt frivilligt. Alla blev mätta och glada, all maten tog till och med slut. Spaghetti Carbonara var det som stod på menyn idag.
Nu tänker jag sova middag för det har jag förtjänat.


Sjukhuset

Idag har varit en riktigt jobbig dag. Har inte alls varit på humör. Började med ett sjukhusbesök som inte var alltför kul. Inte nog med att undersökningen gjorde ont, jag fick en diagnos med. Men nu vet jag varför jag har haft så ont i magen och skulle bara vilja trycka upp det i ansiktet på alla idioter som sagt att jag inte haft ont eller alla läkare som sagt att det har berott på något helt annat eller bara skickat iväg mig. Idag upptäcktes något som jag antagligen gått runt med i minst fyra år. Helt sjukt!

Kan väl påstå att dagen blev lite bättre framåt kvällen, det är faktiskt mammas födelsedag så vi gjorde en tårta. Igen! Vi gillar tårta i den här familjen.
Nu tänker jag gå och bädda ner mig ordentligt under mitt täcke. Jag får aldrig vila, imorgon blir en lång dag igen.


Saft

Jag är hungrig och har faktiskt gjort mig förtjänt av ett glas med riktig saft. Skönt att dagen snart är slut.


Fy

Två liter kvar, det är INTE som att dricka saft!


Just drink it

Nu ska jag låtsas att jag dricker saft. Fyra liter vätska ska jag hälla i mig inom de närmsta timmarna.


Here we go!

Nu börjar dagens mission. Har ingen aning om hur detta kommer att gå. Jag tänker hamstra mat nu fram till klockan 14.00 sen kommer jag inte att få äta på ett dygn. Fy vad jag kommer att bli grinig. Idag behöver jag nog en fyrklöver.


Måndag

Skulle varit ett inlägg här tidigare men det krånglade så då struntade jag i det så jag ber om ursäkt för det kära läsare.
Ja hur har dagen då varit? Det var lite motigt att gå upp och hitta motivation kan jag erkänna. Jag visste att det skulle bli en lång dag på jobbet. Som tur är har jag en mycket fin vän som dök upp som en liten glädjespridare och följde mig till jobbet. Sen att jag även fick världens finaste present gjorde mig på väldigt bra humör. När jag blev trött under jobbdagen plockade jag fram den och kikade lite och energin kom tillbaka.
Nu är klockan så mycket så det funkar inte längre utan jag får sova istället. Det blir en jobbig dag imorgon och jag kommer nog inte vara på jättebra humör om jag känner mig själv rätt. Så en liten varning: bråka inte med mig imorgon!
Tack och hej!


Right now

Ligga i hängmattan med hatt på huvudet och äta piggelin, jag har det rätt bra jag!


Lycka

Vilken fin känsla jag har i kroppen för tillfället. Svårt att beskriva men allt känns bara så bra. Igår hoppade jag runt och sjöng halva dagen innan det blev dags för grillning med trevligt sällskap. Sol, grillad korv, musik och lite vin. Vad mer kan man begära en lördag?
Idag blir det familjemys här hemma istället. Har precis varit vid sjön med pappa och brorsorna som badade och nu ska vi fira mamma med tårta bara för att hon är så bra. Om jag får min vilja igenom så kommer det även bli en omgång kubb.


Kvällen

Det har inte hänt så mycket mer under dagen. Jag har legat på gräsmattan, vilat lite och tittat på tv. En lugn fredag helt enkelt.
Nu är det sängdags för jag har lite att fixa med i morgon. Älskar hur sommarluften smyger sig in genom mitt fönster. God natt!


Today

Spenderat halva dagen på sjukhuset med min dumma mage. Efter det var jag med mamma och handlade lite mat. Massa smakprov i butiken det tycker jag är roligt. Jag kunde inte äta så många dock så jag fick tvingat mamma för jag ville veta om det var gott. Fick köpt lite grejer inför helgen och jag skänkte till och med pengar idag, det ni!
Nu ska jag lägga mig på gräsmattan och äta mango.


Sängen

Jag vill inte gå upp men idag har jag faktiskt inget val.


Kvällstankar

Kvällsrutinerna är gjorda och jag ligger i sängen igen och tänker över dagen. Är inte direkt sugen på att sätta mig bredvid någon jag inte känner på tåget igen. Gjorde det idag men det var ingen succé direkt. Okej det kanske är kul att höra att man är den vackraste tjejen någon har sett men när mannen i samma ålder som min pappa följer efter mig och börjar dra i mitt linne för att titta på min tatuering och stannar och väntar på mig utanför tåget då har det gått way too far! Kanske dags att leta upp överfallslarmet igen. Andra gången den här veckan som jag får sällskap av en äldre man som berättar att jag är så vacker. Kanske ska börja hålla mig hemma istället tills jag skaffat mig en livvakt. En livvakt som skyddar mig från alla dessa tiggare som invaderat stan. Sluta trycka upp smutsiga muggar i ansiktet på mig och sluta kom fram och säg något som jag inte förstår samtidigt som händerna sticks fram. Låter jag som en elak person? Jag skänker gärna pengar men inte till ligor som insett att deras metoder fungerar och skickar ut folk i hela stan. Ska man inte ens kunna sitta i en park utan att någon kommer fram med muggen? Sluta skänka pengar till dessa personer och köp en Faktum istället! Då vet du att du hjälper just den personen du träffat och inte någon maffiaboss.
God natt!


Sjukhuset

Tur att inte jag är rädd för nålar. Inte nog med att jag ska lämna massa prover de fick sticka mig i båda armarna. Efter två stick gav första sköterskan upp och fick kalla in en annan som fick sticka mig igen. Alltid lika roligt det här!


Idag

Idag är jag trött för jag lyckades glömma mitt busskort hemma. Tur att jag har full koll på hur biljettsystemet fungerar nu. De kommer aldrig kunna lura mig igen!
Härligt väder, I love it! Speciellt när man är beredd på det och kan klä sig så att man inte smälter bort. Shortsen kanske är lite väl korta idag men det skiter jag i. Hade velat ligga på gräset och sola idag men det får bli en tur till doktorn istället. Så trött på alla dessa prover nu.


Time machine

Kul att jag är så trött varje kväll att jag somnar i soffan. Jag har inte gjort det än idag men är nog på väg.
Idag har jag åkt båt och livflotte, räddat personer som ramlat i vattnet och släckt bränder. Som tur var är det övning, hade inte velat vara med om det på riktigt.
Efter säkerhetsdagen mötte jag upp mamma och fick hämtat foton som jag framkallat från en rulle som jag tagit när jag var 14 år. Hela dagen har varit lite som en tidsmaskin. Foton på människor som inte vandrar på jorden längre, Dr.Bombay på radion och fika med en gammal vän från lågstadiet. Det blir många återföreningar med gamla vänner nu för tiden. Roligt att man blir äldre och kanske inser vad som betyder lite extra här i livet.


Safety first

Uppe tidigt som vanligt, idag blir det en heldag med säkerhet i solen.


Happy birthday!

Efter att ha spenderat förmiddagen i solen på gräsmattan så åkte jag in till stan och gick på kurs. Trevligt trevligt!
När jag kom hem hade vi födelsedagsfirande för pappa med massa god fika. Nu har jag ett eget paket laktosfri glass hemma, namnamnam!
Imorgon blir det en lång dag så jag borde gå och lägga mig snart.


Lucky me


Namnamnam


Good morning sunshine!

Lovely!


Monday

Jag är så sjukt trött så jag somnade i soffan förut. Nu har jag gått och lagt mig riktigt i min lilla säng. Trött blir man när jobbet började 05.30 imorse och jag stått ute i värmen hela dagen. Lyckades fixa en liten spontanträff med två kompisar med. Vi låg i gräset i solen och var lagom nöjda, typ det vi brukar göra. Ingen smörgåstårta den här gången bara.
Sovmorgon imorgon? JA TACK!


Nu

Det blev en maritim dag igår längs hamnen. Sjukt varmt men trevligt.
Nu är det jag och fåglarna som är vakna och jag ska ta mig till jobbet. Det luktar sommar och det känns som att det kommer att bli fint väder idag. Hoppas det!


On our way

Galen morgon men nu är jag och mina friends på väg in till staden. Lovely!


Yesterday


Familjekväll

Är det kalas så är det kalas tänkte jag efter att ha velat med kläderna ett tag. Det blev klänning ändå, en lång variant. Vi höll oss inomhus så jag slapp frysa ihjäl i alla fall. Massa god mat blev det och bus med kusiner och kusinbarn. Kan tala om att det går att leka och hoppa runt i långklänning också. Jag var den som snurrade snabbast på golvet när barnen hittade på en galen dans.
Nu på kvällen och inpå natten tittade vi i familjen på massa gamla filmer som farfar filmat för längesen. Jätteroligt eftersom ingen har sett dem innan.

Kom precis på att jag ska iväg på en rolig grej imorgon (idag) som jag helt glömt bort. Tror det är dags att släcka och ställa klockan.


Kalasdag

Idag ska jag iväg på kalas. Kanske ska börja vela med kläderna nu så att jag blir klar i tid. Hade velat ha klänning på mig men solen sviker mig idag så det blir antagligen byxor. Tråkigt!

Jag är en strandindian














Photos by me and M.H

Friday

Det blev en indianoutfit idag igen. Väldigt märklig dag idag egentligen. Åkte en sväng på lite udda vägar, hamnade vid vattnet, vandrade rätt in i en ny värld och allt avslutades med att jag blev upplockad av en raggarvolvo.
Däremellan kan vi slänga in en härlig vän, lite glass, blommor, foto och gamla minnen. Svårt att hänga med kanske men så får det vara. Kan lägga upp foton imorgon så får ni en lite bättre bild av dagen.
Nu blir det att äta en förbjuden ostmacka samtidigt som jag tittar på en intervju med Alexander Bard sen ska jag sova gott i mina nya fina sängkläder.
Nattis!


Klädproblem

Varför detta eviga dilemma vad jag ska ha på mig för kläder? Kan det inte bli sommarväder så man bara kan ta ett par shorts och ett linne eller en klänning. Nä nu blir det till att förstöra alla outfits med tråkiga tjocktröjor istället. Fy!


Har jag sagt att jag älskar frukost?

En bit paj till frukost namnamnam, det ska väl märkas att det är fredag?


The phone call made me happy

Skitmatch, riktigt tråkigt att Sverige åkte ut men det var för mycket slarv i försvaret helt enkelt.
Fick precis ett telefonsamtal från Australien som piggade upp istället. Så häftigt egentligen att man kan prata med någon som är på andra sidan jorden. Det gjorde min dag komplett så nu är det dags för sängen.


Hockey

Hockeykväll, spännande värre. Än så länge så ser ju det okej ut. Hoppas de vinner ikväll nu!


Nice day

Trevlig dag i stan synd bara att det är så förbaskat kallt och regnar hela tiden. Ännu en gång blev det en lunch med en long lost friend. Så härligt att kunna umgås med vem man vill utan en massa tjat från någon.
Jag blev överlycklig när de kunde fixa en mjölkfri club sandwich till mig på stället vi skulle käka på. Underlättar mitt liv lite grann när det faktiskt finns ställen med service fortfarande. Inget tjafs eller frågor om hur allvarligt det är eller något sådant utan de fixade det jag ville ha från menyn utan problem. Tack så mycket! Servicen fortsatte på vägen hem när busschauffören gjorde en specialare för att jag skulle slippa gå i regnet.
Nu ska jag ta tag i mitt rum, eller snart. Jag ska bara...


Idag

Dags att sätta fart på den här dagen då. Planerna är ändrade som vanligt och nu får jag förbereda mig på att åka in en sväng till stan istället. Det ryktas om en fika, kan det stämma?


I love glitter

"Vi ska ha glitter & glamour och lyx & lax!" sa min kloka vän en gång för längesen. Jag är fortfarande fast i glitterträsket. Så fort jag ser något som glittrar så måste jag titta och oftast känna litegrann på det. Det är något med mig och glitter alltså. Jag duschar i glitter och ibland lyckas jag sprida glitter lite här och var. Inte alltid så uppskattat dock. Jag vill ha glitter överallt!
Nu ligger jag i sängen och tittar på mina nya kuddar och känner mig lagom nöjd. Min säng kommer att glittra som en discokula från och med nu.
Ett helt inlägg om glitter, intressant va? Så kan det gå när min hjärna sticker iväg om kvällarna. Känner att det är dags att släcka och sova en stund.
God natt på er!


Onsdag

Har varit sjukt trött idag efter att jag kom hem från rundturen. Jag lyckades få med mig ett par nya byxor, ett nagellack (det finns fortfarande lite tomrum i min nagellacksskål) och en massa grejer till rummet. Det kommer att bli så fint när allt är i ordning. Imorgon kanske det blir klart, men vem vet vad jag får för mig att göra med dagen. We'll see tomorrow!


Ojdå

Skulle iväg och uträtta ärenden idag men det börjar mer likna en shoppingrunda. I like it!


Jag kan när jag vill

Idag har jag agerat hemmafru som jag gör ibland. Tvättat, fixat, lagat mat efter påhittat recept och bakat lite. Det blev rabarberpaj med egengjord vaniljsås och när jag ändå var igång så gjorde jag några maränger också. En lite lyxigare tisdag för att förtränga regnet på utsidan.






Byte

Efter att ha bytt ut havregrynsgröten mot pannkakor så blev dagen genast mycket bättre.


Gröt

Idag vill jag inte gå upp ur sängen för jag vet att jag får äta havregrynsgröt till frukost. Inte särskilt motiverande att lämna sängen för det. Har jag tur kanske jag hittar något annat.
Måste fixa med lite viktiga grejer med så jag får ändå pallra mig upp nu.
Bye bye fluffiga kudde och lagom varma täcke!


Haha

Vilken koll de har på Kicks!


Ansiktslyft

Sådär nu har bloggen fått sig ett nytt lite vårigare utseende, vad tycks?

Candy

Ni vet den där godispåsen som jag har tjatat om att jag velat ha i flera dagar? Nu har jag den och det är inte alls lika roligt längre. Jag vill inte ha godis nu bara för att möjligheten finns. Är jag lite knäpp?

Olydig

Någon som inte ville ligga på golvet längre. Det är ju mycket mjukare att ligg på min mage istället.
Eftersom att han inte får vara i min säng eller egentligen inte ens inne över huvud taget så hamnade han snabbt på golvet igen.
Säg inget till mamma!


Sötis

Trevligt när Casper håller mig sällskap såhär om dagarna. Mycket till sällskap är han väl inte direkt när han ligger i mitt rum och snarkar men söt är han i alla fall.


God morgon

Jag lyckades läsa 75 sidor igår innan jag skulle sova och kom på när klockan var halv två att det var dags att släcka lampan. Kan tala om att jag var lagom borta när läkaren ringde och väckte mig efter klockan åtta. Det är lite roligt att alla sköterskorna på vårdcentralen tycker synd om mig för att jag är där hela tiden och alltid har ont i magen. De har till och med sagt till doktorn att det är synd om mig. Kanske därför det blir lite fart. Nu är det på gång i alla fall och jag ska bli skickad till en specialist, snart hoppas jag.
Nu tänker jag gå och lägga mig i sängen igen och fortsätta med min bok. Det ser inte ut att vara särskilt trevligt väder ute. Blåser som sjutton och regngrå himmel. Tror jag håller mig inomhus idag.


Söndagsutflykt med indianen och grodan

Ojdå nu har visst hela dagen gått. Jag gillar inte riktigt söndagar, jag vet inte varför riktigt. Nu har i alla fall jag och J infört söndagsutflykt som förgyller veckoslutet. Eller infört och infört det har väl mest blivit så och efter två veckor i rad så kan vi i alla fall låtsas att det är en ny regel. På söndagsutflykterna ingår en obligatorisk fika (precis som att vi inte kan fika alla dagar i veckan), vi bestämmer aldrig vart vi ska åka och man får lov att köpa sig något roligt. Som ni kanske märker så skiljer det sig inte så mycket från mina andra dagar i veckan men just själva grejen att man gör något den där dagen i veckan som egentligen bara går ut på att vänta in en ny vecka, det är det som är poängen. Lite vardagslyx kan man kalla det.
Nu är jag i alla fall nöjd med dagen, mätt efter fikan och nyfiken på min nya bok. Ja det är sant, jag har köpt mig en bok och det ska faktiskt bli riktigt intressant att läsa den. För att jag inte ska verka så gammal så kan jag även meddela att jag sett ut som en indian idag. Jag gillar att låtsas som att jag är en indian, precis som på den gamla goda tiden när man blev bjuden på indian-kalas. Sen kan folk få flina åt mig bäst dem vill.
Kanske till och med ska ordna mig ett eget indian-kalas i sommar. Då tänker jag vara hövding med ett riktigt indiannamn. Ska börja klura på det med en gång.


Ajaj

Nu har jag städat och ligger istället i sängen med magkramper. Vilken trevlig lördag! Jag vill ha godis och en bra film.


The final episode

Det blev inte så jättemycket till sovmorgon idag. Jag har nu tittat på de två sista avsnitten av tredje säsongen av Vampire Diaries. Herregud vilken avslutning! Så jobbigt att behöva vänta på en ny säsong.
Idag är det städdag här i huset. Yes, min favorit! Kanske dags att sätta igång nu då.


God natt

Åh min lilla säng, I love you! Det blir garanterat en sovmorgon imorgon.


Just nu

När alla åker in till stan i festkläder åker jag hem i jobbkläder. Det känns helt okej för jag är nöjd med min dag. Tiden har gått fort idag och det har gått lite vågor i vattnet med. Blåste 20 meter i sekunden så det har inte varit jättetrevligt väder. Snart blir det att åka tåg med lurarna i öronen.


Jobb

Det blir en heldag med jobb idag igen. Hade varit trevligt med lite bättre väder. Men eftersom att jag inte kan göra något åt det så är det ju inget problem. Ett problem är något som kan lösas. Det får bli en extra tröja idag helt enkelt.


Paket



Detta var innehållet i ett av mina paket som jag hämtade förut. Det andra får ni se en annan gång. Nu ska jag sova och ladda upp för ännu en jobbdag.
Guten Nacht!

Heja mig

Jag tror jag är proffs på att muta mig själv och komma på anledningar till att unna mig något. Nu har jag hämtat ut två paket och drack en varm choklad på vägen dit. Men är man duktig så är man och då förtjänar man lite belöningar.


Nu

Nu var mötet slut och jag ska ta mig hemåt, i det härliga regnet. Det verkar som att det är ett litet uppehåll för tillfället.
Ska försöka hämta ut paket på vägen hem också. Jag har väntat allt för länge på mina läkarbesöks belöningar nu.


Möte

Då är det snart dags för möte igen. Det blir en heldag så jag kommer ha fullt upp idag.


Skåning?

Jag lyckades! Både jag och cykeln har kommit hem efter lite om och men. Är så tacksam för att det finns några vänliga själar runt omkring ibland.

Har haft en mysig dag med min vän. Det blev lite blandat idag, ärenden och soffhäng. Vi har ätit god thaimat och jordgubbar med grädde samtidigt som vi tittat på hockey och skrattat åt dumma kommentarer. Jag började prata skånska under dagen också helt från ingenstans. Det var ganska intressant må jag säga.
Känns bra att jag ska upp tidigt imorgon och gå på möte. Jag hade inte alls behövt mig en sovmorgon.
Go'natt!


Min lilla cykel

Cykeln fick till och med en egen biljett på tåget.


Punka

Jag har ofta väldigt roliga projekt för mig. Ikväll cyklar jag på en cykel med punka på bakdäcket och ska försöka få med den hela vägen hem. Lite spänning i vardagen kan man säga.


Today

Nu har jag vaknat till liv igen och precis tvingat i mig en tallrik havregrynsgröt. Var är min hotellfrukost?! Och var är solen? Jag får nog ta mig en tripp söderut igen. Såhär kan jag inte ja det!
Men det hinner jag inte idag för jag ska åka och träffa en gammal vän jag inte träffat på flera månader. Mysig dag helt enkelt.


Vandrande zombie

Efter att ha åkt bil, färja, taxi, buss, spårvagn, tåg och sist bil igen så är jag äntligen hemma. Hur trött som helst. Jag lyckades hålla mig vaken under tiden jag åt min middag, tre (jättesmå) köttbullar men nu går ögonen i kors. Kul bloggen blir när jag jobbar förresten tur att jag är ledig imorgon så jag kan fixa det. Nu skriver jag nog med stängda ögon så jag ger upp det här. Hoppas alla sover gott, det ska jag göra nu. Gott och jättelänge!


Trött

Jaha jobbat idag igen. Krångel i maskin så nu ska jag försöka ta mig hem från en ö. Lyckat när sista bussen går om 15 minuter.


God natt

Med lite thaimat i magen känner jag mig nöjd för idag och kastar in handduken. Kommer somna som en stock under mina två täcken.


Jobb

Dålig uppdatering idag, kan bero på att jag jobbat hela dagen. Första dagen på nya jobbet och det känns bra. Mycket att ta in bara men så är det ju alltid när det är något nytt.
Nu ska jag luta mig bakåt och trycka in lurarna och hoppas på att hemfärden går snabbt. Jag längtar efter min mjuka säng.


Svinrövar och sälljud


God morgon

Uppe med tuppen idag men jag tänker krypa ner under täcket en stund till.


Flowers

image descriptionimage description

Funkar inte att ladda upp bilder för tillfället, sorry! Ska försöka en gång till sen struntar jag i det för idag. Några fina blommor kan ni få se i alla fall.


Later

Mobilen krånglar och jag tittar på Big Brother och målar naglarna nu så det kommer upp bilder senare ikväll. Håll ut!


Sunny sunday

Självklart blev det en trevlig dag idag. Lite kallt bara om jag får säga det själv. Började dagen på ett ställe med lite viktiga uppdrag, shopping och en macka som inte alls var rolig. För att sedan komma på att vi ville till ett helt annat ställe. Några av mina favoritplatser. Det blev fina blommor, långa promenader och söta små djur. Avslutade med ännu en fika som var mycket bättre än den första. Jag och J är världsbäst på att fika!
Jag visste att det skulle bli en trevlig dag och släpade med mig kameran för att ta lite bilder. Självklart var det inget batteri så ni får nöja er med lite tråkigare mobilbilder.


Stammisar

Lovely!


Good morning

Fy jag orkar inte gå upp. Jag vill dra täcket över huvudet och fluffa till kuddarna och ligga kvar.
Men jag vet att jag kommer få en bra dag och skratta mest hela tiden. Det brukar bli så när jag är med min vän. Så okej då, det är värt att gå upp nu.


And there was light

Härligt med vinst må jag säga! Bra spel också, väldigt roligt.
Nu ligger jag i sängen för jag ska upp tidigt imorgon och ge mig ut på lite äventyr. Känner att det kan bli vad som helst imorgon faktiskt.
Har ju glömt att berätta att jag har fått upp min älskade lampa idag. Den passar finfint i mitt rum. Nöjd även denna dag som för övrigt är slut nu.
God natt!


Hockey

Älskar att det går undan i hockey! Det börjar ju bra i alla fall. Hejahejaheja!


Heja Sverige!

Woho Hockeykväll. I like it!


Tack mamma!


Today

Kul att brorsan tar hem kompisar på morgonen när jag fortfarande struttade runt i trosor. Tur att jag är så smidig så jag lyckades smyga in på mitt rum igen. Nu har jag och pappa varit på en shoppingtur fast det var mest jag som shoppade. Som vanligt! Fick köpt mig en t-shirt och en kavaj. Känner mig väldigt nöjd, som grädde på moset är det lördag idag med. Kan ju inte bli bättre!


Filmkväll

Har sett världens töntigaste film ikväll, Abduction, se den inte! Den var nog riktad till lite yngre publik men ändå. Sjukt fula effekter, riktigt dåliga fightscener och Taylor Lautner hade alldeles för mycket kläder på sig.
Men egentligen skulle vi bara ha lite tidsfördriv efter hockeyn för vi väntade på att mamma skulle komma hem. Hon har varit i London och hade med sig en jättefin topp till mig. Ska försöka fixa bild imorgon.
Nu ska jag sova och faktiskt ställa klockan för imorgon. Jag och pappa ska åka på en shoppingrunda, spännande!
Puss och god natt!


Candy

Om någon behöver låna nagellack så kan ni ju höra av er!


Lookalike

Pappa säger att jag ser ut som Pamela Anderson i mina svullna läppar. Kanske något att satsa på på heltid.


Shopaholic

Städning är det som står på schemat idag och det går fint! Ska sätta upp lite fina grejer på väggarna innan dagen är slut med så är jag nöjd. Måste få ordning på rummet innan mitt paket anländer för annars blir det kaos.
Jag ska fortsätta fixa snart...det är en grej till jag måste shoppa först.

Happy

Intressant möte idag, kommer att ha mycket att ta in för det nya jobbet. Har hämtat kläder och lite annat viktigt så jag är beredd på måndag då jag börjar lite smått. Ska bli spännande!
Efter mötet åkte jag till mitt stammisställe nämligen doktorn. Bara fjärde gången på en och en halv vecka. Men nu hoppas jag att jag slipper på ett tag i alla fall. Mina stackars nålstuckna armar behöver vila en stund.
Resten av förmiddagen/eftermiddagen spenderade jag med J. Det blev shopping och lunch i vanlig ordning. Sjukt segt bara att det inte fanns någon ordentlig laktosfri lunch. Annars var det toppen, vi hann även med en sväng till Espresso House. Jag vet inte var det var i min shake jag fick men jag skrattade hela vägen hem. Det kan varit sällskapet med eller en kombination av allt blandat med härlig sol och en skvätt lycka. Nu ska jag unna mig ett avsnitt Gossip Girl.
Finfint!


På spårvagnen

Haha jag älskar när barn kan kläcka ur sig massa roliga kommentarer. Spårvagnen var full med en skolklass förut. En tjej pratade hela tiden, till slut säger tjejen bredvid "kan inte du vara tyst nu, det gör ont i mina öron"
Ett annat kompispar satt och snackade och tjejen säger till killen "om du blir tjock när du blir äldre så blir du mycket tuffare" Haha ja så kan man också resonera.
Nu ska jag snart in på mötet, wish me luck!


Klick klick

Med min vanliga otur fick jag inte tag på det jag ville ha idag men det löste sig med några klick på datorn. Så nu får jag vänta på ett paket istället, det är ju också kul. Belöningssystemet är det bästa, det gör det nästan värt att springa till doktorn hela tiden. Fast om jag ska vara lite seriös så är det inte alls roligt. Det går framåt i alla fall med alla prover och utredningar, det är väl huvudsaken. Så jag kanske slipper ha en alien i magen som äter upp mig inifrån. Min egna teori om varför jag har ont hela tiden.
Annars har jag haft en bra dag idag. Nu måste jag sova så jag är pigg på mitt viktiga möte jag ska gå på imorgon. Spännande, spännande!
God natt!


Sunshine I love you

Härlig dag på gräsmattan, synd bara att behöva avbryta allt för att åka till doktorn. Men har man varit hos doktorn så får man köpa sig något som man vill ha. That's the rule! Jag vet precis vad jag ska köpa mig på vägen hem.


Valborg

Kanske dags att börja uppdatera ordentligt igen, det tycker jag i alla fall.
Har haft en riktigt trevlig valborg. Jag har aldrig firat valborg riktigt innan och hade aldrig sett cortègen, förrän igår. Det började med lite grillning i Slottsskogen med ett härligt gäng blandat med livemusik och kortspel. Efter det fick vi hittat bra platser där vi kunde se hela cortègen. Allt under en härligt blå himmel, kan det bli bättre?
Avslutade valborg med en rolig och lyckad utekväll i kära Göteborg. Träffade på flera roliga människor som jag inte har träffat på evigheter, riktigt kul.

Idag är det maj och det märks, vilket härligt väder. Lovley! När jag och min vän vaknat till bestämde jag att vi skulle picknicka. Han blev så illa tvungen att följa med helt enkelt. Det blev en helt perfekt picknick! Vi lyckades bestämma oss för att köpa en smörgåstårta och gick upp på ett berg med utsikt över hela staden. Där lade vi oss på en filt och blev kvar hela dagen. Fick även lite trevligt sällskap av två andra kompisar. Där låg vi i solen och tittade på utsikten, läskiga fiskmåsar och diskuterade hur man ska åka i en rulltrappa om man har storlek 52 i skor. Vi kom överens om att man då måste åka baklänges för att skorna inte får plats på stegen.
Underbar helg helt enkelt, kan ju även tala om att tårtan satt som en smäck!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!