Home

Åh vad skönt det är att vara hemma. Har precis ätit brunch och nu tänker jag ta en powernap i min älskade säng.

Lördag

Idag är jag uppe hyfsat tidigt, hunnit uträtta ärende även om det blev krångligare än jag trodde. Nu sitter jag på tåget och dricker frukost. Det skulle varit en drickyoghurt men den hamnade i någon annans mage så jag bytte den mot varm choklad istället. Ska bara försöka ta mig hem nu med och fira min lediga helg.

Trött på regn

Arbetsdagen är slut, tack för det! Har varit riktigt skitväder halva dagen som gjort att vi inte haft så många passagerare.
Nu tänker jag sova.

Hard work work

Snart dags att börja jobba igen, ett långt sent pass idag. Är inte jättetaggad direkt men det blir nog bra när jag kommer igång. Det är alltid någon passagerare som piggar upp varje gång.
Om någon blir sugen på att åka lite båt idag så får ni gärna hålla mig sällskap.

Erik Hassle

Såhär såg det ut på Liseberg när jag var där och tittade när Erik Hassle uppträdde.

Fresh

Just nu ligger jag på gräsmattan och njuter av min lediga kväll. Jag har hämtat min kudde och är så trött så jag somnar nog snart.
Idag har varit en mycket trevlig dag. Sol och trevligt folk på jobbet. Idag fick jag till och med en kortlek. Sen kom J och hälsade på och hade med sig världens godaste lunch, tack tack! När jag slutade så möttes vi upp igen och släpade oss hemåt, lika trötta båda två. Fick med mig ett par nya skor på vägen. De får fungera som en ersättare för skorna som jag lyckades tappa bort.
Nu ska jag vila...ZzzZzzz

Back again

Idag har mitt namn varit "tjejen", vet inte hur många som kallat mig det under dagen när jag jobbat. Var riktigt trött med så dagen gick ganska långsamt. Efter jobbet blev det en tripp till sjukhuset, standard. Sen hem och sova middag, äta och tillbaka till jobbet igen. Jag har i alla fall målat naglarna ikväll så de matchar min skjorta. Det är väl det roliga jag har haft idag. Imorgon blir förhoppningsvis bättre för jag kommer att få finbesök på jobbet. Ser redan fram emot det. Nu ska jag försöka sova, hoppad att det går bättre än igår.

Music

Från Swedish House Mafia till Erik Hassle. Följde med några vänner till Liseberg ikväll när han spelade. Sjukt duktig kille! Lyssnade på hans musik halva dagen igår och även nu. I like it!
Nu ska jag sova för jag jobbar tidigt imorgon.

SHM

Skam den som ger sig! Efter långt köande och krashade hemsidor fixade det sig med biljetter till Swedish House Mafia i november, grymt!
Nu är jag trött och hängig och ska vila en stund. Jag får strunta i att det är sol ute, har ingen lust att bli förkyld nu.

Midsommarflickor

Såhär såg vi ut på midsommar.

Tidsfördriv i regnoväder

Tröttnade på att inte göra något vettigt och bytte om till en trevligare outfit ala Thomas Di Leva. Sen gav jag mig ut i regnet och åkte till min lilla vän för att störa lite på jobbet. Under tiden jag väntade på henne så blev det lite shopping. Inte för att det behövdes direkt men jag ville slå ihjäl lite tid. Nu blir det ännu fler grejer att hålla ordning på i mitt rum som dessutom måste städas. Nu hoppas jag att hon dyker upp snart innan jag gör av med mer pengar.

Blä!

Inga biljetter, inga skor, ingen sol. Funderar på att gå och gömma mig under täcket en stund och stanna där hela dagen. Jag vill inte behöva ta på mig vinterkläder för att kunna gå ut, jag vill använda mina nya kläder som inte gör så mycket nytta på galgarna. Skiter snart i det här och rymmer utomlands istället.

Biljetter

Idag tänker jag inte ge mig! Jag ska ha biljetter till Swedish House Mafia om jag så ska behöva sitta och köa hela dagen!

Gråt inte över tappade skor

Jag är så trött, sov då kan man väl tycka. Ja men jag måste komma ner i varv först jag har stressat halvt ihjäl mig ikväll. Jag har till och med lyckats tappa bort mina skor. De ligger glömda någonstans på vägen mellan jobbet och tåget. Så om någon hittar ett par svarta converse i en blå tygpåse så kan ni säga till. Jag hatar att stressa, jag blir alltid velig och jag får extra ont i magen.
Kan jag aldrig få ha lite tur med mig? Det hjälper inte att jag hittar fyrklöver eller att en fjäril landar på min axel. Funderar på att förstöra en spegel för att se om det kanske har motsatt effekt. Tills dess så fortsätter jag min otursamma vardag.

Regn

Ja då var det dags att jobba igen i det härliga vädret. Jag har redan pisseblöta kläder så det börjar bra. Dagen kommer se ut som gårdagen ungefär med undantag att jag ska försöka ta mig hem ikväll med. Kände att det var dags för det nu när jag inte sovit hemma sen i torsdags. Saknar min egna kudde och min kära katt som kommer in och väcker mig på morgonen. Några timmar till bara och lite tur så löser det sig nog.

Walking dead

Oj vad klockan har blivit mycket. Jag har i alla fall jobbat hela dagen och vi hade fler passagerare idag än jag trodde att det skulle vara. Bara att alla gick i slowmotion, de var nog trötta från gårdagen.
Nu ska jag försöka ta mig hem till en kompis med en leverans cheeseburgare. Sitter på spårvagnen med alla partynissar omgiven av ett moln av cheeseburgelukt. Jag får hoppas på att ingen är hungrig och snor min hemliga påse.

Midsommardagen

Ja då var midsommarafton över för detta året. Efter ändrade planer tusen gånger hamnade jag till slut på en ö med en vän och nya trevliga människor. Det blev en härlig kväll, speciellt när regnet slutade ösa ner.
Idag är det ganska dött ute, några som är på väg hem efter gårdagens firande. Resten har väl inte vaknat än. Själv ska jag jobba hela dagen men jag tror inte att det blir jättemycket att göra idag. Kanske senare när folk piggnat till.

MTV World Stage Gothenburg

Food
 
Fika
 
Loveley Sunshine
 
Flygande tefat
 
Legs
 
Loreen
 
B.o.B
 
In my black hat

Igår

Sådär då kan jag berätta om gårdagen. Egentligen hann jag med väldigt mycket. Först hälsade jag på pappa på jobbet sen åkte jag till sjukhuset som vanligt. De ska ta massa olika prover hela tiden. Efter det hade jag några timmar att slå ihjäl innan min kära vän J skulle rulla in till stan. Så jag bestämde mig för att gå till ett favoritställe där även en vän jobbar så jag stod och pratade en stund.
När J väl kom in till stan så köpte vi lite fika för vi skulle picknicka var tanken men middagsplanerna fick ändras och vi satte oss på en uteservering och beställde en massa mat. Först fick vi pizzasallad sen nachotallrik och till slut varsin hamburgare med pommes. Det satt riktigt fint eftersom att jag inte hade käkat sen frukosten. När vi ätit upp middagen så hade vi fortfarande vår fikapåse kvar så vi åkte och satte oss på en bänk och fikade lite till. Tills vi kom på att vi var proppmätta, då förflyttade vi oss bort mot scenen för MTV World Stage. Efter att vi stått där bakom Poseidon och väntat ett tag blev det tjafs om min gigantiska hatt. Varför ställa sig bakom en person med en stor hatt på sig om du är kort och vet att du inte kommer att se något? Jag fick medhåll bakifrån och hatten fick sitta på mitt huvud hela kvällen.
Det var en omtalad hatt under hela gårdagen, jag såg hur folk stirrade och formade att den var stor, Några sa att den var häftig och fin medan någon annan tycket att det var en häxhatt. De roligaste kommentarerna som jag och J fick igår var att vi var väldgt bruna och att det inte fanns ord för oss två. Det är sant, det finns inte ord. Vi är inte som alla andra, vi är bara oss. Tvä jäkla stollar med stora drömmar om framtiden och som inte vill dras med i något falsk spel med påhittade regler. Wonka&Wenona i sin egna lilla värld.

Midsommar

Vilken skitstart på dagen! Först vaknar jag med ögoninflammation och sedan går mitt älskade linne sönder. Nu kan det väl bara bli bättre hoppas jag. Har inget planerat för dagen, det blir en midsommarmiddag med familjen i alla fall. Jag ska jobba imorgon med så har ingen större lust att festa till det. Vi får se vad det blir helt enkelt.
 
Segt när blogg.se gjort om så att det inte går att bloga bilder från mobilen och gjort det jättekrångligt att blogga från telefonen överhuvudtaget. Jag brukar inte sitta vid datorn överdrivet mycket. Snart får ni lite bilder från gårdagen i alla fall, som lovat var kameran med.

Uppe med tuppen

Vad gör jag vaken såhär tidigt?

Godnattpuss

Nu ligger jag i min säng och tänker sova. Imorgon ska jag åka till sjukhuset igen för fler provtagningar. Sen så blir det förhoppningsvis en trevligare fortsättning på dagen men det får vi ta imorgon. Har hittat mina två försvunna kameror med så i framtiden kanske det blir lite mer bilder här. Fast egentligen var de inte helt försvunna jag hade bara glömt av var jag lagt dem och inte orkat leta.

Häromdan på jobbet var det en som sa att det syntes att jag hade fått min skönhetssömn, kanske ska fortsätta ägna mig åt det.
God natt och puss på er!

Spa night

Ägnat kvällen åt att fixa till mig inför mina lediga dagar. Idag fick jag reda på att jag är ledig tills på lördag. Då får jag passa på att vara fin innan det är dags för arbetskläder igen. Det blev nytt nagellack, ansiktsmask, skrubbnig av hela kroppen och nu är jag insmord och len. Jag gillar att lägga tid på att ta hand om mig själv. När jag jobbar och är upptagen glömmer jag väldigt lätt bort det. Men för mig är det viktigt för att jag ska må bra.

Ledig

Perfekt dag att vara ledig på! Här händer dock inte så mycket jag har legat ute i solen och läst halva dagen. Skönt att bara kunna ta det lugnt.

Räddad

Min räddare i nöden sprang förbi och plockade upp mig på sin vita springare. Väl hemma väntade en ny klänning på mig. Lifesaver!
Lugnet har återfunnits och nu ska jag äntligen få sova i min egna säng. 

Vansinnig

Jag blir så trött! Har jag nån gång nämnt att jag har världens otur? Satt på bussen och höll tummarna för att hinna med sista bussen hem. Vad händer? Vi hamnar bakom världens bredaste lastbil och nu sitter jag här och kommer inte hem. Jäkla skit! Nu ska jag äta choklad bara för det.

Lunch

Ska bara vänta in J som rullar in till stan snart sen ska vi avnjuta en god lunch. Hoppas jag i alla fall. Trevligt blir det garanterat, det är det alltid när J är med.

My Bob

På väg till sjukhuset ännu en gång. Eftersom att jag har pratat så mycket om Bob den senaste tiden så kan ni få träffa honom. Här är han!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2161353/images/2012/pic_206954127.jpg" class="image">


Ny vecka

Då var helgen slut och dags för en ny vecka. Denna vecka bjuder på sjukhusbesök, jobb, MTV world stage och midsommar. Lite minus och lite plus, det är väl så vardagen ska se ut? Jag fortsätter kriget mot min mage som bråkat i en vecka. Imorgon ska jag in på en magnetröntgen. Känns bra att riktiga specialister kollar upp min mage till slut. Jag tänker ta med mig Bob och mamma så jag slipper vara ensam. Dags att sova nu då kanske.


Lazy Sunday

Ägnat dagen åt att baka rulltårtor och ta hand om min sjuka bror. Även varit hos grannen och druckit te och diskuterat maneter, ufon och Hollywood. Helt okej dag ändå faktiskt.
Nu ska jag titta på film med kära Bob och mamma. Myskväll!


Seg

Varför ska söndagar kännas så sega för? Det blir ingen utflykt idag jag ska bara vara hemma och ta det lugnt. Känner mig lite hängig så det får bli vila idag.


Kalaslördag

Efter att jag fått av mig grismasken och provat hälften av mina klänningar så bestämde jag mig för en blommig. Fast egentligen hade jag velat gå runt i mitt nya linne. Jag kan tänka mig att bo i det ett tag framöver.
Sen åkte vi iväg till kalaset. Det var trevligt med massa god mat och allsång med gitarr. Nu är jag ordentligt trött och tänker sova och hoppas på sol imorgon. Jag vill nämligen ge mig ut på söndagsutflykt.


Nöffnöff

Känner mig lagom seriös idag.


Dilemma

Då är det dags igen, försöka klura ut vad jag ska ha på mig ikväll. Det är alltid lika svårt för jag ändrar mig tusen gånger. Jag tror att det får bli en klänning i alla fall. Har några timmar på mig än så länge så förhoppningsvis kan jag bestämma mig innan det är dags att åka. Annars får jag göra som jag gjorde sist, jag kunde inte bestämma mig så jag packade med ett ombyte i väskan. Väldigt viktigt att kläderna känns rätt.


Free-dag

Känner mig nöjd efter min första lediga dag sen jag började jobba ordentligt. Det bästa idag var min lilla runda i stan och mina shoppingfynd. Eller fynd och fynd vet jag inte riktigt. Rea har aldrig varit min grej och har jag köpt något på rea så har det oftast blivit liggande. Jag köper det jag vill helt enkelt. Idag blev det en hatt, ett hårband, ett par shorts, en tröja, en skjorta och ett nagellack. Fast tröjan förvandlades snabbt till ett linne när jag fick fram en sax. Även ett par jeans fick sig en omgång och är numer ett par shorts. Kul med lite variation på grejerna.
Snart lördag och kalas så jag tänker sova nu. God natt!


Fotboll

Okej jag ändrar mig, nu blev matchen genast mycket roligare!


Kvällsgöra

Fotbollskväll, ser ju inte så jättebra ut faktiskt. Tror att England kommer att vinna med 2-1 så jag roar mig med lite annat samtidigt. Har ätit blodgrape och nu ska jag måla naglarna med mitt nya lack.


Old times

Gamla intrampade tuggummin och härliga sommarminnen från 2011.


Shopaholic

Det hjälpte, jag har helt glömt av allt vad medicin heter. Jag tycker om att gå runt i stan själv ibland. Idag var det riktigt avkopplande även om det var sjukt mycket folk. Vissa trodde tydligen att de kunde gå rakt igenom mig så jag har fått armbågas en del.
När jag åker in till stan för att titta i affärer brukar jag veta innan vad jag vill ha och letar bara efter det. Idag har jag faktiskt tittat runt lite extra. Nu har jag dock lite för mycket att bära hem. Att ena handen är ockuperad av en fruit booster hjälper inte direkt. Jag kunde inte låta bli, de är alltid så trevliga på stora EH inne på centralen. Nu ska jag pallra mig hem igen. Sitter på tåget nu som luktar gammal fotsvett, blä!


Nu

Tänker åka in till stan och förtränga att jag har fått betala en hel förmögenhet för mediciner till min dumma mage.


Cake crash

Ojoj det blev inte som jag tänkt mig utan jag hamnade på villovägar innan jag kommit hem. Hängde med mina boys på en sväng istället. Det blev dunkande musik och nervevade rutor och vi höll även på att krocka med ett rådjur. Så nära har jag aldrig varit på att krocka förut, läskigt!
Avslutar dagen med en bit tårta, det är jag värd.


Säg det till alla jag är på väg

Sådär då var sista arbetsdagen innan ledighet avklarad. Världens sötaste par brukar åka med mig om kvällarna och gör mig alltid så glad.
Nu tänker jag lyssna på Disney-musik hela vägen hem. Kände att jag behövde lite variation och något lugnare musik än vad jag brukar lyssna på.
Lovar lite bättre uppdatering nu när jag ska vara ledig.


Dress for success

Hade en jobbdag igår som vanligt skyller den dåliga uppdateringen på det.
Nu har jag precis gjort lite morgonträning, har sprungit som en dåre till tåget. Jag hann såklart eftersom att jag springer så himla snabbt. Lyckades klämma in mig genom dörren bland några andra sena personer.
Idag ska jag jobba igen men det får bli ett senare projekt. Först ska jag hem och duscha och ta på mig en klänning.


Seg

Här händer inte mycket kul när jag jobbar, tur att det är helg snart. Sen jag kom hem har jag bara vilat, ätit middag och unnat mig själv lite ompyssling med ansiktsmask och ny färg på naglarna. Snart ska jag sova i min egna säng, härligt!


Nighty

Jag orkar inte skriva så mycket idag, jag är sjukt trött och har ont i magen...igen. Åkte hem en sväng efter jobbet och blev arg på bussarna som aldrig fungerar ordentligt. Men jag var för trött och hungrig för att vara arg länge plus att ett paket som väntade på mig gjorde mig på bättre humör. Jag vill ha mina andra paket nu med men jag gillar ändå känslan att vänta på posten som ni redan vet.
Skippar resten av fotbollen och nu tänker jag sova här i min extrasäng innan det är dags för tidiga passet imorgon igen. Heja Sverige!


Monday

Igår blev det en fika och snack med en kompis. Efter att vi hade suttit och pratat i nästan två timmar så mötte vi upp några arbetskamrater och deras kompisar och pratade lite till.
Hade tidiga passet på jobbet idag och är lagom trött nu. Som tur var har dagen gått riktigt snabbt men nu vill jag bara åka hem och äta middag.


Utflykt

Det blir kanske en liten söndagsutflykt idag ändå. Är på väg in till stan utan riktiga mål så får se vad det blir för trevligt.


Enough is enough

Det som varit räcker. Jag är så mycket bättre än gammal skit. Nu är det mina regler som gäller.


Sunday

Vilken jobbig träningsvärk jag har fått sen jag lekte med grannen hela dagen igår. Ett bevis på att jag hoppade och sprang runt som en dåre eller att jag är sjukt otränad. En kombination kanske. Idag tänker jag hålla mig inomhus eller gömma mig för jag vet att hon vill leka idag igen.
Nu tänker jag snart pallra mig upp och göra lite frukost och sätta på en film kanske. På söndagar får man äta frukost i soffan.


War Horse

Det blev en film ikväll tillsammans med mamma och pappa. Vi gillar olika sorters filmer och det blir alltid lika jobbigt att välja. Pappa sitter i soffan och ropar att han vill se på action annars går han därifrån, mamma ville se en komedi och jag drama. Det slutade med att vi tittade på War Horse. Jag tycker att den var för mycket "Hollywood". Jag störde mig till exempel på att både tyskarna och fransmännen i filmen pratade engelska med varandra. Att tyskarna i första världskriget fick order på engelska är väl inte särskilt troligt? Än mindre att fransmännen som inte ens pratar engelska idag använde engelska i hemmet när de pratade med varandra i filmen. Som sagt så märks det att det är en amerikansk film. Men historien är väl fin, mycket vänskap även mitt under ett krig. Den är fint filmad med både vackra och hemska scener. De har lagt ner mycket energi på hur den ser ut, kanske skulle lagt ner lite mer på storyn med. Men vill man se en film där man kan skratta lite i början, må lite dåligt i mitten och gråta en skvätt samtidigt som man listat ut slutet för längesen så är denna ett bra alternativ. Ska ni se filmen så koncentrera er mer på själva bilden än detaljer i handlingen så slipper ni bli arga. Det är lite missar de gjort som jag blev irriterad över men jag är ganska noggrann med de få filmer jag faktiskt tittar på. Kan det vara skolans fel som satte oss med filmanalyser? Mycket möjligt för det sitter fortfarande kvar i huvudet. Kanske ska satsa på en karriär som filmrecensent framöver?


Flyttade klossar och dunkande huvud

Eftersom att jag och grannen inte hann spela färdigt vårt parti kubb innan hon skulle äta så kom hon ner igen efter middagen. När jag försökte göra mig till och missa alla klossar bara för att jag inte orkade spela mer så flyttade hon fram alla för att jag skulle träffa lättare. Jag fick ändra taktik! Till slut vann jag och bestämde att det fick räcka för idag. Har haft världens huvudvärk hela dagen och när jag äntligen skulle lägga mig på sängen och vila så dunkar jag huvudet rätt in i väggen. Kan ju tala om för er att jag inte tänker göra så mycket mer idag. Titta på film är maxgränsen på vad jag orkar med ikväll.


Lektant

Att jag ens orkar hålla på och leka såhär länge, jag är förvånad själv. Vi fick bakat en kaka, lagat pannkakor och fikat sen fortsatte lekarna med att blåsa och jaga såpbubblor, klappa hästar, spela fotboll och göra tricks (vilket jag var bättre på än jag trodde) och sist fick vi fram kubb. Nu har jag en välbehövlig paus medan min lilla lekkamrat äter middag. Den skönaste kommentaren idag var: "Men Cissi, du räknas fortfarande som barn. Man blir inte vuxen förrän man är 30-40"
Tack, det kändes bra för min åldersnoja.


Full fart

Aktiv förmiddag, har hunnit med volleyboll, badminton och frisbee. Nu är jag helt slut men lilla grannen har fullt med energi så jag får föreslå något lite lugnare. Tror vi ska baka en kaka.


Alla moln är vita


Citron på räkan

Vilken dag och vad lång den har varit! Inte konstigt att jag är trött nu. Varit med min lilla vän idag och skrattat så jag fått ont i magen. Ungefär som vanligt!
Musik och kinamat stod på schemat och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Känns som en sån där luddig dag när jag mest varit flummig och inte tänkt så mycket. Det är skönt med sådana dagar lite då och då. Nu är jag i alla fall hemma med en doggy bag, tjut i öronen och några nya härliga minnen. Sängen som gäller för min del, jag saknade den och mina kära kuddar igår. Jag måste nog kompensera upp det med en sovmorgon imorgon. Låter det som en plan?


Cameras

Nästa gång någon riktar en kamera mot mitt ansikte så får de med min manager att göra, det blir inte billigt! Trött på dessa paparazzis!


Aldrig att jag ångrar mig

Vi kunde aldrig riktigt va som dom
Så vi blev samlade till slut
Vi som vek av vägen för längesen
Vi som tog steget ut
För det fanns nånting annat
Och vissa hade varit där
Alla följde vi nåns fotspår
Och sen möttes vi här

Ingenting har gått förlorat
Tänk på allting som vi gjort
Och varenda litet ögonblick som vi,
som vi gjort till något stort










Chai latte, DRICK DEN!

Bra start på dagen, shopping och en chai latte. Lite varmt men det är lite som en symbol. Jag måste alltid ha en sista chai innan jag slutar äta massa skit. Så nu är det dags för en nyttighetsperiod igen.
Nu ska jag ta mig hem och ladda upp för "Fest hos Mange" ikväll. Grymt!


Stadsutsikt

Jobbdagen har gått bra som vanligt. Vi fick bytt olja och filter på motorerna så vi jobbade på ordentligt. Nu är jag lagom trött och ska försöka sova. Har faktiskt utsikt över halva staden härifrån, fina Göteborg!
Såhär osammanhängande och härligt blir det när det är sovdags så jag kastar in handduken. Good night!


Torsdag

På väg till jobbet igen och kommer få sitta och vänta in tiden ett tag. Känns sådär att få sitta och vänta, hade lika gärna kunnat börja direkt. Ska jobba till klockan 01.00 så det blir en lång dag. Tur att jag fick shoppat lite förut då så jag fick lite extra energi. Jag älskar att veta att något fint är på väg hem till mig med posten. Det är bara en sak till som jag vill köpa som jag inte riktigt kan släppa, men det får bli en annan dag.


I love my room

De senaste månaderna har jag möblerat om tusen gånger i mitt rum. Jag har köpt nya saker och kommit på nya idéer under tiden och ändrat fram och tillbaka. Under hela förloppet har jag haft en bild i mitt huvud, hur jag ville att det skulle bli. Nu är jag nöjd! Det blev till och med mycket bättre än vad jag hade tänkt mig.
Nu ska jag sova med Mr.Salvatore vakandes över mig. Känns tryggt!


Mi Casa


Dunkadunkadunka

Haha hastighetsmätaren i bilen hoppar i takt när musiken dundrar på. I like it!


Evening

Ägnat kvällen åt att titta på film, ensam faktiskt. Det är inte ofta det händer för jag tycker inte om att titta på film utan att ha någon att störa under tiden med mitt babbel. Idag var det faktiskt helt okej att vara ensam, behövde lite egen tid.
Nu är jag lika trött som jag var förut efter middagen och kommer antagligen somna som en stock. Ledig imorgon som de flesta andra, välbehövligt efter dagens svettiga arbetspass.


Trött

Min säng och fluffiga kudde är bäst!


chc

Lång dag på jobbet idag men det gick hyfsat snabbt. En söt liten pojke som var helt fascinerad över precis allting på båten blev överlycklig när jag lät honom trycka på en knapp. Kul när man kan göra någon glad för så lite. Jag fick även köra båten helt själv och det gick bra så jag är nöjd med dagen.
Nu är det riktigt skönt att vara på väg hem, jag och min caramel hot chocolate.


Blä

Dags att ställa 100 alarm och hoppas på det bästa imorgon.


Spontant

I really like my new tattoo!
Blir alltid lika spontant när jag och J får för oss att åka in till stan.


Candy

Muntrar upp mig själv med lite Angry Birds godis.


Besviken

Som jag trodde så fungerade det inte särskilt bra. Nu får jag städa mitt rum istället.


Rainy monday

Måndag idag igen, hur kan tiden gå så fort? Den här helgen har gått i raketfart men de tär väl som man säger, tiden går snabbt när man har roligt. Idag tänker jag inte göra så överdrivet mycket, speciellt inte nu när jag ser att det regnar ute. Jag ska städa på mitt rum i alla fall men först så ska jag testa en spännande grej. Jag berättar mer om det senare om det fungerar, jag är lite skeptisk fortfarande så vi får se. Kan säga att det handlar om att blicka tillbaka i tiden i alla fall. Ska testa nu med en gång för jag är sjukt nyfiken.

Repeat

Let's go play in the water
You can borrow my Rolling Stone T-Shirt


Lovely

Tror jag fastnat lite i gårdagen vilken inte gör mig så mycket för det var en grym dag! Summerburst med min lilla vän, fantastiskt härlig stämning och musik som kändes i hela kroppen. Det var en kille på kvällen som frågade mig varför jag såg så lycklig ut. Hur kan man inte vara lycklig efter en sån underbar dag?
Har fortsatt att dunka musik idag, tagit en siesta i hängmattan och tittat på film med dad. Lovely!


And we will never look back, at the faded silhouette

image description
image descriptionimage description

Taggad

Det hjälper att vara envis och ha lite hopp kvar. Nu är jag på väg in till stan, solen skiner och jag inviger nya kläder. Idag skiter jag i allt och ska bara ha en helt perfekt dag, bara så ni vet.


Friday

Har varit på ganska dåligt humör halva dagen idag. Jag följde vädret kan man säga, mulen och regnig på morgonen men solsken på kvällen. Allt rättade till sig framåt eftermiddagen när det blev en liten tur för att köpa kostym till världens bästa blåbär. Så fin han blev! Sen fick jag för mig att baka en ananaspaj och kladdkaka som vi åt i kvällssolen tillsammans med laktosfri glass som jag lyckats tjata till mig i affären. Kanske ska börja träna snart om mina matvanor ska hålla i sig. Får ta tag i det en annan gång för nu ska jag sova och imorgon blir en bra dag. Nighty!


Note

Kan man bli arg när man får så här söta lappar med massa hjärtan på?


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!