I got my lipstick on

Dagen i ära inviger jag nya skor och nytt läppstift, I love it! Speciellt läppstiftet som jag redan är beroende av. På väg in till stan med för mycket packning som vanligt. Jag tycker det är jättejobbigt att packa eftersom att jag aldrig vet vad jag ska ha. Nu vet jag inte vart jag har mina grejer heller eftersom att allt ligger i olika väskor. Vilket problem. Kalasvecka i stan börjar imorgon med, ska bli spännande. Ikväll vill jag börja titta på en ny serie som jag fått låna av J, får väl se hur det blir med den saken.


Onsdag

Lika dålig på uppdateringar som vanligt ja. Det blir så när jag aldrig är hemma.
Idag jobbar jag igen efter två lediga dagar och den obligatoriska drickyoghurten är intagen. Varför? Det är inte ens gott egentligen. Känner på mig att jag kommer köpa mat ute sen igen så jag ville inte lägga alla dagens matpengar på lunchen.
Mina lediga dagar spenderade jag i Trollhättan och på biografen. Igår såg jag The Amazing Spiderman. Helt okej, ingen film jag kommer se igen kanske men den var mer olik originalet än jag trodde att den skulle vara.
Två timmar till på jobbet, resten av dagen är ett frågetecken. Får se hur det blir.


Back

Jag är tillbaka i vardagen igen, tyvärr. Jobbade som vanligt igår och kom in i det precis som att jag inte varit borta. Men det har jag ju faktiskt varit. Har haft det jättebra på min tripp till Serbien. Varmt, god mat, trevligt sällskap. En riktigt spännande och upplevelserik resa. Jag älskar att resa och drömmer mig redan bort till något varmt land. Svensk sommar är ju ingen höjdare!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!